Gyerekek! Egészen elképesztő, ahogy ma este a skót válogatott nagyon durván beleavatkozott a választásba, és a kormány ezt szó nélkül tűri. Hol van ilyenkor a kormány, a CÖF és a Fidelitas? A skótokat tiltsák be, azonnal!
Mint már korábban írtam, nem figyeltem a kampányt, és fogalmam sincs, hogy Orbánék mivel kampányoltak. Amit én láttam, az nem 1300 és nem 4000 ember volt, és a probléma, amiről te beszélsz, 40000 ember, amiről én beszélek, az legalább ennek 100-szorosa. Sajnálom, hogy nem érted még mindig. Azt meséld el kérlek, hogy az EU mit csinálna azzal az x millióval, akik eddig bejöttek, és akik még jönni fognak. Melyik országban helyezné el őket? Milyen alapon történne az elhelyezés? Ezt a 40000-et ne emlegesd kérlek nekem, engem nem érdekel. Mint mondtam, az agyaroggyantakat etesd a nemlétező problémával.
De tényleg a KVÓTA SZAVAZÁS A DÖNTŐ (július közepe)A TÖBBI MIND MELLÉBESZÉLES ami számokkal dobálódzol ennek htás 0-la!! Ebből nem lett migráns tábor egyenlőre!!!
“az maga az antiorbán” . Pont az a baj, hogy nem (Gyurcsányra írtad a fentit). Ha az lenne, egyszerű lenne a képlet: rá kell szavazni. A baj az, hogy ő egy másik tróger.
Orbánék örömmel befogadtak 4000-et abból az embertömegből, amiből az 1300 ellen tiltakoztak. Az 1300-ért fizetett volna az EU, a 4000-ért mi magunk fizetünk + elszórtak Orbánék sok 10 mrd Ft-ot is értelmetlen kampányra. . Szerintem kb. nincs esze, aki ennek tapsikol.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül