Az viszont lathato, hogy eladok kifogytak. Par ezerrel 1150re ugrik megint, ha elkezdik venni, akkor mar korrekcios fazisba lepne, es mehetne megint fel. Innen csak acegen mulik minden. Ha adjak par szazra adhatjak, de Ök is bukoban lesznek akkor, mindenkivel egyutt. Vagy elindul fel a korrekcio, es javulnak a kilatasok
Szép jó reggelt! még a gyújtogatással és a csőddel várj még. Nyilván változó mindenkinél a tűréshatár. Én pici vagyok, és ezekhez a chartokhoz sem értek. De azt látom én is, hogy 1500 körül van az értéke. Enni nem kér ez a pénz, várni kell a történéseket. Leszokóban vagyok, a havi cigi pénzemet hozom ide :) Én az OTP-nél és a nyomdánál vagyok pluszban, a többinél egyenlőre minusz van. várom a jelentéseket türelemmel. Glosterem nekem is 4500ről volt split elött, utánna adtam el 800 körül. (hamar sajnos, mert utánna 1100-ig ment, kicsit befo...tam, hogy vissza fog esni)
Ha ennyire biztos vagy benne, akkor gondolom kölcsön is adnál úgy 10 millát, amiből újabb adag részvényt tudnék venni... ;) Ha beindul, ígérem, időben leszállok a vonatról... :)
Be lehet menni a ceghez. Reszvenykonyv, kozgyulesi jegyzokonyv, kps toke emelesek lekerdezese 1000Ft/reszveny, mik a tervek, miert hagyjak omlani? Nem kell rogton szekhazat gyujtani
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf