Valaki nezegette mostanaban a ceg honlapjat? Ez a napelemes dron videos fo oldal volt eddig? https://www.nap.solar/hu Multkor neztem, nem lattam? Vagy uj?
akkor rájuk fog rohadni :) a pofátlansàgnak is van alja. beadom a 200db-ot 1113-ig és feláll 200!!!! darab 1121-es pakkal? eladóij meg 5000db 1138v hát kiféle kis stílű sudri bunkó paréj az ilyen. itt fog 100 napig szarakodni a kis fostalicska pakkjával? menjem már a tökombe az ilyen szutyok ember.
a tiéd volt a mai legjobb beszólás számomra, bár tudom, hogy keserűségből fakadt csak egy a bökkenő: mi van, ha ez a rablóbanda úgy papírozta le magának a cuccot, hogy 500-on is megérje adni nekik? volt már hasonlóra példa ....
Nyilván mindig van kockázat egy olyan cégnél, ami nem rég alakult, még akkor is, ha amúgy az iparágban vannak lehetőségek. Ilyen szempontból biztosabbak azok a cégek, amik már évek vagy évtizedek óta a piacon vannak és a tőzsde nélkül is működtek. Ők nyilván tényleg a tőkebevonás miatt jöttek ide, nem céljuk lerabolni a befektetőket. De ha megnézzük mekkorát mennek olyan cégek a világban, amik nem mások, csak egy jó story.
Pontosan azt. Ha beírod google fordítóba külön-külön, hogy BÉT Elite, Xmatch, Mentor program, majd beállítod a nyelvet magyarra, akkor mindegyikre ugyanazt adja ki: "Hogyan károsítsuk meg a kisbefektetőket?"
Sosem fogják bevallani, de ott is az volt a helyzet, hogy 1 éven át semmit nem tudtak kezdeni az árfolyammal, mert valaki/valakik végig adták. Ormosy magyarázkodott, hogy nem itt van az árfolyam helye, közben meg napról napra esett az árfolyam. Na szerintem itt is ez a helyzet. Nem számoltak azzal, hogy lesz egy kapzsi hülye, aki addig fogja adni, ameddig csak tudja.
sztem meg krvára nincs kontrolljuk az árfolyamon. ahogy lentebb is írták mások egyre inkább az lehet az igazság, hogy el lett a dolog bszva, mint ahogy az autowallis bevezetés is. nem a nagytulajok adják, mert az jelenteni kellene, hanem valaki mondjuk egy leányból és annak meg kell a pénz zsemlére vagy benzire. szarik ő az árfolyamra. addig adja, amíg 1Ft haszna is lesz rajta. Hát akkor ne legyen már baszomalássan.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf