Ne vicceljetek már. Január végén kezdtem venni 1069 volt az első vételem. Aztán folyamatosan bővítettem. A végén 1010 -es átlagom lett. Arról beszéltünk folyamatosan, hogy 1500 körül kéne lennie. Lett egy bejelentés, nagy fogalom és 1480 ig elment. Ki az a hülye, aki nem realizál??? Eladtam én is, igaz nem a csúcson. Lassan lesz megint szabad tőkém és visszaszállok, mert bízom a papírban.
Teljesen kiszámitható Hatorr kolléga. Amíg a fel az érdeke addig napi 100 beírás, azt ha kiszált némacsend. Bárcsak a papírok lennének ilyen kiszámíthatok...
Majd jó lesz beszállni 1000 és 1050 között valahol. Mikor elkezdett felmenni, még sajnáltam, hogy kiszálltam, de úgy néz ki jó döntés volt. Továbbra is jónak tartom a papírt és vissza is fogok szállni, de a tőkeemelés miatt szerintem nem érdemes 1100 felett venni. Ha megint 1000-en dobják, akkor ismét tele lesz 1100-on eladóval, mint az előző emelésnél és nem tud majd feljebb kúszni, hiába lesz benne erő. Kibocsájtás óta már 2x láthattuk ezt.
Gondolom túl új a papír. Nincsenek még komolyabb intézményi befektetők, elemzések, célárak, no meg bármikor lehet újabb részvénykibocsátás 1100 ft alatt. Még csak a spekuláció megy.
Valakinek valami magyarázata arra, hogy miért esik ilyen brutálisan ez a részvény? Múltkor, amikor április elején volt az a közzététel, miért indult meg annyira? És azóta mi történt, ami miatt még 1200 alá is bezuhant, amiről azt gondoltam, hogy support? Ki az aki képes adni ilyen alacsony áron, miközben kb. mindenki mínuszban van? Nem értem. Én is ülök benne, amikor 1400-at megközelítette, nem adtam el, mert azt hittem, végre megindul, de most már bánom. :( Sok a csalódott befektető, szerintem ha megint 1200 közelébe emelkedne, ott sokan kiszálnának. Elszállt a bizalom.
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf