A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
A veszprémi megalázó fidesz vereségről, Paksról. és a tömeges kivándorlásról próbálják a közfigyelmet elterelni.
A brókereknél jobban csak a pénzeszközökkel rendelkezőket utálja jobban a birka tábor.
Akkor voltaképpen semmi féle büntetés nem jár annak aki a részvényeket leemelte az ügyfelek számlájáról és eladta,majd a pénzt saját gyarapodására fordította. Még pedig azért nem ,mert tény hogy a részvénybe fektetők 95% hosszútávon veszít a részvénybe befektetett pénzén. Ők voltaképpen ezt nem akarták megvárni és még mielőtt valaki más nyeri el az ügyfelek pénzét addig őkk tették el. Az a pénz igy is ugy is elveszett volna,tehát kár az ügyfelet voltaképpen nem is érte. Persze az ügyfél ha lassan ég el a pénze csak-csak megemészti,így meg hirtelen melbe vágja.
Laza egy hete megy a cirkusz. Kinek volt az érdeke kapcsiból bedobni a 100 Yard buktát? Miért nem vezették el az egész vezérkart a másogik vonalig nehéz vasban,totál HÍR akarom mondani MTV1 egyenes közvetítéssel? Mi a bánatot hablatyol itt még mindíg az MNB,Varga és Rogán urak?MIRŐL TERELIK A FIGYELMET? egyre inkább ez foglalkoztat. Miért nem találnak már egy közepes,vagy legalább egy értelmesen nyilatkozni tudó befektetőt aki megmondaná hogy mi a kóser? CIRKUSZ AZ EGÉSZ! Csak sokan szívnak benne.UFF!
1. Felügyeleti biztos kinevezése, ellenőrzés, engedély szüneteltetés, visszavonás. (itt tartunk most)
2. Felszámolás elrendelése.
3. Ebben a pillanatban életbe lép a kártalanítási kötelezettsége a BEVA-nak. Tehát indul a kártalanítás.
4. A felszámoló a ténylgesen meglévő vagyonelemeket kiadja a tulajdonosuknak (részvények és pénz, amelyik számlám, ami megvan).
5. A nem meglévők után a BEVA kártalanít az ismert értékhatárok szerint.
6. Felszámolás (a BEVA által sem kártalanított követelések a felszámolás részei lesznek és a felszámolások kielégítési sorrendjében kerülnek kifizetésre vagy nem).
Becsület szav- DK-jegy Utazott a NEVEM ALATT- Mert még akkor az összeférhetetlenség élt!!
-Brókercégben dolgozók csak ügyfélnévre tudtak
Diszkont Kincstárjegyet venni.
Bent tudták nagy az Árfolyvesz. rv-ek után
( 2007 Fent,2008 okt.10 lent)
2009-es Adóelszámolásomon jöttem rá mikor
ott voltak Diszkont Kincstárjegyek Rám vezetve!!
FELTÉTELEZNI TUDOM CSAK KI VETT A NEVEM ALATT 2x860ezres Diszkont Kincstárjegyet ("pakkot")
-Én SZÁMLAVEZETÉSEMBE AZÉ NEM TETTÉK BELE.
Annyi eszük volt azé!
Ehhez mit szóltok!!!!!!!!!!!!
Hát így-hát úgy mondták nekem-
-Adtam megbízást? NEM!!!!
Mi a furcsa az egészbe az ott dolgozó velem,hozzám jóindulattal levő ügyfelező hölgyek- mondták ez LEHETETT*-JÓ ÉN TUDOM MÁIG KI VOLT AZ*
Nem adtam MEGHATALMAZÁST se,mai napig bizonyítani se tudom azt a SZEMÉLYT ki a nevem
alatt "SZORGOSKODOTT"
JÓ-HÁT ÉLHETTEM VOLNA JELENTÉSSEL (PSZÁF) -NEKEM AZ GYENGE VIGASZ!!! TORTÚRÁT KI SZERETI!!
Megéltem én már egy pár dolgot azé-
A lényeg senki nem állt elém,én vittem be a megbízást a NEVED ALATT- Na így vállaljuk a felelősséget!!!!!!!!! Ez megtörtént máshol is..
a felől sincs kétségem.
Ezek jó kérdések. Ezek szerint a részvényeket ellopták eladták és az árát felhasználták. A számlakivonatokat meghamisították az ügyfelek mag nyugodtan voltak, hogy a részvényeik megvannak.
A TETTESEKNEK FŐBELÖVÉS.
Szvsz kettős könyvelésük volt,így az ügyfeleiknek kiküldött számlaértesítőn az a részvény daradszám és részvényfajta szerepelt aminek ténylegesen az ügyfélszámlán kellett volna lennie.Valóságban viszont ezeket a részvényeket a BC az ügyfél számlájáról eladta(elsikkasztotta).
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546