A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Visszacsatolást részvényemet illetően (Kellertől)
NEKEM csak a Brókeremen keresztül lehet LEKÉRDEZNI!-
-De Bróker sincs jelen pillanatban-
Régen én is lekérhettem a Kelertől ott van-e a rv.
Volt ilyen lehetőség ezt a kaput régen bezárták-
Hogyne jobban legyél kiszolgáltatva mondjam így!!-
a Veled "szemben" jóhiszeműen Eljáróknak**
-Mi milyen jót tettünk az emberekkel-
-jó le is kérdezték az Ügyvédek KELERT régen-de akkor meg Ők cumiztatták meg a pór népe!!Hol volt még akkor BEVA?
Amit adtak volna!mondjam így(hiszen akkor még BEVA se volt)
-Régen még azt Fe se mérték a HIÁNYT!-Neki szaladtak így
többet nyúznak le kijelölt FELSZÁMOLÓ ÜGYVÉDEK!!
>>>>>>>>ÚJBÓL FELMÉRIK A HIÁNYT<<<<<<<<<<<
igen, kérdeztem.
azt mondta a néni, hogy: ha megvan az adott részvény mindenkinek összesen, akkor hibátlan. ha részben van meg akkor arányosan kapod vissza. a káresemény, a vitatott,az el nem ismert rész képzi a beva alapot. ugyanez a pénzzel. -Átfogó vélemény érezd jól magad-
(Na ez nem igazolás) Jobb azé a semmitől**
Ha mindenkinek megvan a részvénye és ÖSSZESEN SE HIÁNYOZNA senkinél sem részvény akkor minden rendben.
kérdés hogy ez mikor derül végre ki...
Nem mintha a BC -nél lenne akármilyen számlám...
csak ha már a kormány részéről nem áll ki senki megnyugtatni az embereke, akkor kénytelen az ember nyomozni..
igen, kérdeztem.
azt mondta a néni, hogy: ha megvan az adott részvény mindenkinek összesen, akkor hibátlan. ha részben van meg akkor arányosan kapod vissza. a káresemény, a vitatott,az el nem ismert rész képzi a beva alapot. ugyanez a pénzzel.
"A Buda-Cash Brókerház Zrt. 1997. április 14-től a Beva tagja, a vele szerződött befektetők értékpapírszámláján nyilvántartott értékpapírok, illetve az ügyfélszámlán nyilvántartott pénz a Beva biztosítása alá tartozik. A meglévő eszközöket a tulajdonosok részére a Társaság ki fogja adni, a Beva általi kártalanításra az ügyfelet megillető, de ténylegesen hiányzó, ezért a Társaság részéről ki nem adható pénz, illetve értékpapír tekintetében fog sor kerülni."
esedékesség akkortól kezdődik, amikor a felügyeleti biztos megállapítja, hogy összesen mennyivel kell elszámolni. Na ez azért nem 1-2 nap. Onnantól felgyorsulnak az események...
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546