A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
azért az már az ő hibája is. A BC oldalán belépéstől függetlenül azért elég sok minden megvan, kivéve a hitelezői igény beadásának a dolgai, azt nagyon hiányolom!!!
igen elvileg az lesz..
de arra is ki hívta fel a figyelmünket hivatalosan? Senki itt kaptam róla infót csak!
és a többi 13.000 ügyfél miről értesül vajon??
Ne vicceljünk már??
"A Buda-Cash-sel szembeni befektetői követelések mértékét a felszámoló levélben egyezteti minden ügyféllel. Ezen egyeztető levek kiküldése megkezdődött. A fennálló ügyfélkövetelést csökkenti az az értékpapír és pénzállomány, ami a Buda-Cash számláin és az általa igénybe vett külső letétkezelők számláin fellelhető, és amit az ügyfeleknek a felszámoló fog kiadni. A Beva kártalanításának alapja a kiadott letétekkel csökkentett ügyfélkövetelés.
A jelenleg megismerhető adatok alapján mintegy 13 ezer befektető lehet érintett a Beva kártalanításában. A Befektető-védelmi Alap a Tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény előírásai szerint (213-220. §) a befektetők részére kártalanítást nyújt."
Bárki is kapott valamilyen levelet egyeztetésről? Ez március 10.-i közlemény!
megy a politikai porhintés a népnek az "offshore-lovagokról", miközben éppen a Fidesz volt az, aki 2010-ben eltörölte a Bajnai-kormány offshore vagyonok megadózatásáról szóló, eddig első és egyetlen, valóban érdemi javaslatcsomagját. A Bajnai-kormány nemzetközi példák alapján, az egyetlen hatékony módon, jövedelemadóztatással szerette volna bevonni a külföldi vagyonokat a hazai adózásba, míg a Rogán-féle törvényjavaslat - teljesen alkalmatlan módon - a külföldi vagyonok "visszavételéről", azaz gyors zár alá vételéről is rendelkezett. Ez azonban nem ér semmit, mert a külföldi adóparadicsomokból a büntetőeljárás kezdeti szakaszában gyakorlatilag lehetetlen visszaszerezni a kimentett vagyont. És ezt a kormány is tudja.
Én is csak azért írtam, hogy ne a mélyből kelljen előszedni a BC topikot.
Igen szerintem is túl nagy a kuss, bár írtam ha ne adj isten 90 napig kellene várni az durva lenne.
Mindenki csak Quaetorról beszél, emitt meg kuss van. Nem érdekes????
Tulajdonképen,ha a kezembe lett volna én még azt is kérném-
Erre úgy kéne tekinteni/nézni-
Nézem az OTP-ét az nagyon elhúzott-
Márc. 8-ai 180 napos átlagár: 4180 kb
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546