A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
A hírek arról szólnak, hogy a kártalanításhoz elég a BC vagyona. Ekkor viszont nem a Beva fog kártalanítani, ahova az igényt bejelentettük, hanem a felszámolásból kártalanítanak, és ehhez kell beadni a hitelezői igénybejelentést. Gondolom, ehhez majd lesz egy pontosabb információ is. Nem tudom, hogy egy részvényt milyen értéken lehet bejelenteni?
de miért azt? Én inkább az átlagáramat, hiszen akkor vagyok nullában. Ha én a 03.26-i záró árat írom, akkor bukó.
Egyébként le van írva valahova, hogy ezt be kell adni és a kitöltési útmutató. Mert erről hallgatás van. És csak postai úton lehet feladni és mit kell írni a borítékra jeligének.
Mert az adatmódosításnál volt egy jelige.
Én oda a hitelezői igénybejentésre a 03.26-i záró árfolyammal számolt értéket írtam. Mtel-415, FHB-750, stb felszorozva a részvények darabszámával és összeadva az instrumentumonkénti összegeket.
Detto@hotmail.com mol.
Meg nem egészen világos. A rv milyen áron kell atszamolni?
Ide mint követelést a teljes portfoloio értékét kell beírni a számlán lévő pénzzel együtt.
Természetesen piaci pletykák mindig vannak. Pletykákra nemcsak a kormányfő tud hivatkozni, hanem a sajtó is. Bár eddig tudatosan nem írtunk róla, a Hír24 piaci körökből úgy értesült február végén: a Buda-Cash botrány azért robbant ki, mert egy nagyon magas rangú fideszes politikus elbukta a teljes vagyonát a svájci frankon, és bosszúból inkább rájuk gyújtotta az egész házat. Ezt éppen azért nem írtuk meg, mert lehetetlen volt bizonyítani, most viszont, hogy a kormányfő a pesti flaszterre hivatkozott, mint hiteles forrásra, mi is simán elmondhatjuk mindezt a nyilvánosságnak.
Nem a takarekok az mar az ovek, mindehol a sajat embereik vannak az igazgatosagban is.
Broki ceguk meg nem volt, most mar lesz.
Csak kicsit elszamoltak magukat, mert ez most nagy falat lesz.
Elsődleges hírek a bankcsoportnál kb 60 a BC-nél kb 30 mrd hiányról szóltak...Szerintem mindkét esetben kicsit túloztak....Majd a felszámoló talált egy Karácsony Miklós nevű fiktív személy számláján 62 mrd állampapírt. Ez teljes egészében fedezi a bankcsoport hiányát. Tegnap a BEVA azt nyilatkozta összesen mas 17 mrd hiány lehet a BC-nél de ezt csökkenti még a meglévő eszközök. Tehát alig-alig hiányzik valami a BC saját tőkéje pedig még azt is bőven fedezi szvsz.
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546