A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
Azért okosan ügyeskedtek 15-évig manipulált adatokkal felszínen tartották a jó cég hírét!
1-évvel ezelőtt engem is hívogattak lépjen be a trend.-be de egyedi ajánlatunk is van, eur/chf- ez kis kockázatú 1.2-1.225 között, 1.2 nál a SNB úgyis belép, ez a devizapár a legbiztonságosabb, nem mozog nagyot.
Kezdenek -a beírtak alapján -a kipattant problémák megítélését illetően különböző vélemények és megoldások, megoldási lehetőségek kirajzolódni de igazából még sok az ismeretlen is így,nehéz még a szaké.is megitélni ezen ügyet,de aki magas szinten ért hozzá írjon a forumba...
A beva kártalanít (részben...) Amiről te beszélsz az kártérítés. Az fizeti, aki neked kárt okozott.
Persze felmerül, hogy mit csinált a pszáf(mnb) 15 évig, de ezt nehéz lesz számonkérned rajtuk. Én drukkolok neked, szerintem is valami bűzlik dániában...
A részvény az enyém, a számlán lévő pénz az enyém. Ezek tények.
Ha megvan, semmi gond, megmarad a tulajdonomban. Ha ezt nem tartja tiszteletben bármely intézmény, hivatal, állam akkor ők követnek el köztörvényes bűncselekményt.
Ha bc lopja, lopta el akkor ők.
Mindkét esetben teljes kártalanítás rá vagyok jogosult!!!
Jelen esetben főként annak okán hogy állam nem megfelelően gyakorolta az ellenőrzési és törvényben is kötelettségben rögzített feladatait és jogait, ezzel közvetlenül és folytatólagosan kárt okozva a Befektetőknek? Az ,hogy jelen esetben semmiféle nafta, nafta, mafla nem érvényes és csak egyoldalú, törvény és jogellenes korlátozásnak számít, az nem kérdés!!!
Nem értem, hogy az én hozzászólásom hogyan tudott ilyen közel kerülni hozzád. Én a tényeket igyekszem elmondani.
CHF elengedését nem tudta a BC, ha tudta volna, most minden este tüzijátékkal, ingyenpiával várna. Kidolgoztak egy konstrukciót, amiben azt gondolták, hogy kicsi a risk. Tévedtek. Persze érdemes vizsgálni a felelősségüket, de rosszhiszem nem volt mögötte, legfeljebb butaság.
Ez a történet viszont nem erről szól. 10-15 éves hamis adatközlésről beszélnek. Nem chf van a háttérben, hanem valami más...
Januárban törölte el a svájci jegybank az euró-frank 1,2-es svájci küszöböt. A váratlan lépés számos brókercéget hozott nehéz pénzügyi helyzetbe a tőkeáttételes frank pozíciók miatt. Hírek szerint a Buda-Casht is jelentős, több milliárd forintos veszteségek érték, egyes piaci hírek szerint az egyik leginkább érintett hazai brókerház volt.
Részben ez is ok lehetett, de kis mértékben.
Inkább az elmúlt 15-év adatszolgáltatásai... Mindig nyereségesnek hozták ki magukat.
Tudod az ilyen hozzászólásokkal van tele tököm! Bank minden felelősséget levesz magáról, mivel kiszervez minden, de valójában ő nem az! ja...hogy hogy a 100% tulajdonos az részlet kérdés, de hát még sem ő az! Mond hogy működik ez tulajdonképpen? Látom, hogy bankos vagy, remélem, hogy saját pénzeddel is, de a magad fajták ilyenkor sunnyognak. Más pénzét persze minden további nélkül kockáztatjuk, de te kimaradsz ebből, mivel belülről látod, hogy dőlni fog! Ezt tette az OTP is és sok más bank!
majd vmikor, ha odáig jut az ügy. De a menetközben ért kárért, a becsődölő cégeket, a kirúgott alkalmazottakat, az elveszített munkákát ki kártalanítja?
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546