Hogy miért esett le?
Azért, hogy elszedjék a kisbefektetők pénzét. Aki meg nem adta oda annak egy évig benne kellett csücsülnie, hogy ne adja bukóban el. HA most valaki
vesz a mostani árfolyamon és ne adj isten beesik szóval nagyon vigyázzatok!!
Ha atpakoljak az 1050en es 1070en is, amire latok en is eselyt nem is kicsit, akkor bizony a magasnak tuno celar sem elerhetetlen az osztalek elotti napokra.
Csak az a feltünő, miközben esett, minősítgették felfele többen, meg felhalmozásra ajánlották. 1152Ft-os célár a KBC-től (2006 május 11). Persze még meg lehet 1 éves távlatban...
hasonló beker áraim vannak,de én elsősorban az osztalékra vettem,véleményem szerint kedvező osztalék miatt egy esetleges negatív hangulat esetében is megtartja az árát .Osztalék elötti napon olyan 1100 körül várom.
Jó kis papír ez..
Most vettem először Telekomot, 930-n, ill. 1000-n is. Tegnap hívott a broki, hogy eladjuk-e, én nem adtam. Remélem jól tettem, de úgy látom van benne tartás, az osztalék miatt elég jól veszik (de lehet, hogy nem is az osztelék miatt?).
Ha negatív lesz a hangulat azt szerintetek, hogy reagálja most le?
Törölt felhasználó2007. 04. 19. 13:10
Igaz nem mindig tudja a szinteket megtartani, de azért csak +-ban van. Ami két másik blue-ról nem mondható el (otp, mol).
Ha a russkik fel akarják a tőzsdén vásárolni, akkor hosszú távon ez a legjobb...
Egyáltalán... felvásárolható a matyi a tőzsdén? Szerintem nagy fantázia van a telekom papírokban manapság...
Mtelekom