Zseniális mondat. Kulcs mondat. Lényegi. Ahogy egy filmnek, egy könyvnek, egy életnek is van kulcsmondata, esszenciája. annyinak ennyi! és nem több, pont a végére, nem felkiáltó jel. Zseniális!
De komolyan, a demokráciában is van rendőr, meg bíró, meg adóhatóság. Nem tehetsz meg bármit a közösség kárára, mert a közösség védelmi rendszereket épített ki ez ellen. Itt a moderátor az. Független, egyikünk sem ismeri.
eléggé baj, hogy nem tudod, hogy mi a "szemétkedés".
Mondok egy példát a szemétkedésre.
Én szemétkedésnek tartottam volna, ha a MOL topicba beteszek egy olyan videót, amin két ember kacag akkor, amikor az árfolyam éppen 5%-os mínuszban volt.
Persze nyilván volt aki ezzel jól járt és igen derűs hangulatba került, de akkor érje be ennyivel és a nyilvánvalóan az ideges részvényeseket ne heccelje. Ha pedig maga nem is kereskedik az említett papírral, akkor különösen nagy parasztság a többiek húzása.
Ugye neked is ismerős ez a videó? Pedig ezért még kitiltás sem jár szerintem, ez csak szimpla bunkóság.
én sem vagyok nagy híve annak, hogy jelentgessük a másikat, de annak sem, hogy szó nélkül elmenjünk afelett, ha valaki a sarokba szarik.
Az a lehetőség, hogy "jelzés a moderátornak" pedig nem véletlenül van. Az egyfajta csengő. A moderátor meg eléggé nagyfiú -vagy nagylány- ahhoz, hogy el tudja dönteni, ha valaki átlépi a határokat.
Hogy pl. nekem mi nem fér bele egy telekom fórumba, az nyilván az én egyéni tűrésszintem múlik. Nekem pl. nem tetszik, amikor valakinek a szakmáját -bármi legyen az- valaki kipécézi és állandóan ezt használva degradálja vele a másikat. Mi köze ennek bármihez? Ráadásul főként vicces, ha olyan ember becsüli le a másikat (pl azért, mert autószerelő, portás, vagy bármi más), akinek írásaiban hemzseg a helyesírási hiba. Ez többet elárul az illetőről, mint az, hogy mivel foglalkozik.
Én is ilyen lény vagyok. Szeretnék egy normális topicot, ahol információhoz jutok, vagy ha nekem van ilyen akkor adok. Ezért amikor megjelennek a fura emberek, akik szétoffolják az egészet, vagy direkt indulatokat gerjesztenek (esetleg papagájként akár egymás alá 10-12x beírják ugyanazt, hogy egyetlen érdemi hozzászólást a következő lapra süllyesszenek), azt jelentem én is a modinak.
semmit, szerinted mit lehet mondani annak az embernek, akit jó párszor kitiltanak és "nem tudja miért", vagy azt akarja magával elhitetni, hogy csak azért tette jó párszor a modi tiltólistára az amúgy rém kedves és rokonszenves csak igazságot mesélő személyiségét, mert másnak, másoknak nem volt szimpatikus.
Először magadnak tedd fel a kérdést, hogy mit tudnál Te, ilyen embernek megmagyarázni.
Segíts kicsit!
Mit értesz azon , hogy " szemétkedés"?-kicsit körbe irhatnád, ha már szociális hangulatod van. :)
És valóban, nincs okom félni sem tőled ,sem mástól. :)
neked se kell félni.
Bár még mindig tévhitben vagy, az első mondatod is jól jelzi. Semmi hatalmam nincs a moderáció felett. És téged, meg a nagybüfit sem azért tiltott ki a modi tucatszor, mert tényeket írtatok (és arra aztán hiába panaszkodna bárki is). Kicsit rossz a memóriád, sima szemétkedésért lettetek kitiltva. Jahh csak ezt már elfelejtjük, ugye.
Nos az sok kitiltás ami a lelkeden szárad
előbb - utóbb vissza száll rád.
Pedig itt csak néhány lény élvezkedik azon , hogy valakit vagy valakiket folyamatosan bejelentsen panaszkodva a moderátornál.és kitiltassa azokat.
Okod meg egyáltalán nincs rá, ha csak az nem , hogy nagy a veszteséged és az annak emlegetését már nem tudod másképpen kezelni. ( a kitiltatás meg semmit nem ér,- mint láthatod )A moderátornak meg semmi oka , hogy kitiltson valakit azért met tényeket ír le... csupán azért mert azok a megállapítások néhány polgártásnak nem tetszenek.
villi te tudod a legjobban, havonta egyszer tartok szoc napot az elesettek felé. Remélem jól esett, hogy foglalkoztam veletek és meg 1szer azért le nem harapom a fejetek, (megteszi a modi, de az nem én vagyok), ennyire nem kell tőlem tartani, ez a végén a reakciókból jól kijött.
Mtelekom