jó ez a próbapakk...és működhet akár...bár pl molban most nem működne akkora csata van...adják is veszik is csak úgy ugrál száz-kétszáz pontokat h itt próbapakk nem segítene...de adott esetben....nem rossz ötlet...
nem vagyok pszichiáter Zsolti ahhoz orvosi alapdiploma kell és úgy lehet aztán szakosodni...nekem orvosi diplomám nincs illetve kimondottan gyógyszer ellenes is vagyok...a pszichiáterek zöme pedig megfigyelésem szerint nyakra főre írja a nyugtatót, altatót stb ami ugye drog (minden gyógyszer az) és mint ilyen hosszútávon telekómát okoz...:)
Akkor kiüti az ezer darabomat a stop. Tragédia? Hiszen Te tudod, hogy ezer darabom van. Egy apró de logikus trükköt elmondanék, de nem érdemled meg, hogy miért szálltam be. Na, jó, csak egy részét mondom el, tettem be vételre 305-re egy teszt pakkot, hogy az milyen, az neked hosszú, lényeg az az, hogy sem napközben, sem az esti lekötésben nem teljesült....csak az a vétel, amit 306-ra tettem be 17 óra 03 perckor, csak az teljesült 305-ön. Na most kezdjél el gondolkodni, bár szerintem felesleges, mert rád virradna, azt csak az maradnál, aki mindig is voltál. Bluebalu pszichiáter kérdezd meg tőle, hogy a besúgók és a Te jellemrajzod között miért van kísérteties hasonlóság.
Törölt felhasználó2014. 04. 08. 21:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
csak egyet kérek tőled kóma h ne tűnj majd el 350-400 között sem...maradj velünk akkor is kérlek...:) sőt 420nál is...kanga pl tuti lecummantana 400 felett bárkit...teszem fel lehet téged is...szóval érdemes akkor is maradni....
Törölt felhasználó2014. 04. 08. 20:31
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 04. 08. 20:15
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 04. 08. 20:09
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sokat kell felejtsek, hogy annyit tudjak, mint Te....
Nem látsz Te semmit. Azért van a szemed, hogy csípje a szappan.
Mtelekom