Arról nem is beszélve, hogy a többségi tulajdonos olyan kontroll alatt tartja a leányvállalatát, ahogyan akarja, ha azt szeretné, hogy tovább essenek a részvények, arra is meglennének a módszerei. Szvsz nem különösen izgatja őket mennyit érnek a részvények.
szerintem nem igy van.
a cég jól érzi itt magát nekem úgy tűnik egyetlen komoly fellépést sem tanusít a kormány ellen,sőt kökeményen dolgozik,reklámoz,hogy több bevétele legyen és igy a kormánynak is.
Mindenkit támogat,sport,kultura stb.
Szvsz a DT-nek semmi oka nincsen, hogy éppen Magyarországon növelje a részesedését, ismerve a hatalmon lévő, és 99% eséllyel a választások után is hatalmon maradó kormány viszonyulását a külföldi többségi tulajdonú szolgáltatókhoz.
egy kft-nél is az olyan tulajtól megválnak boldogan aki fillérekért odaadja a papírt.
és a cég javai a maradék tulajoké lesz, az is amit a felelőtlen tulaj bennhagyott,elkotavetyélve a részét.
Itt méginkább igaz ez mert kinek az érdeke ,hogy egy pár aljvadász és kotyavetye itt szórakozzon a többiek és a külső szemlélők
idegeivel,hogy ennyire ledegradálják az értéket.
Nekem van időm ,nem hiszem hogy vesztek rajta nem azért írtam.
csak érthetetlen miért ennyire felelőtlen ez a tulaj.
biztosan felszívnám olyan mazsoláktól akik nem méltóak arra ,hogy rv.t birtokoljanak.
Persze ha neked jó ,hogy 280 ért megveszed és eladod 284 ért az ok de erre szerintem semmi szükség ,hogy egy rv. bennlegyen a tőzsdén.
Az összes kisbfektető érdeke egy magas ár mert az védi őket a tulaj rafinériái ellen.
Egyébként azért többet néztem ki belőle, mert ugye a telekom 15 éve tartó trendjét azért csak-csak felismeri, de a chfhuf 15 éves trendjével már gondjai vannak. :DDD
Én a DT helyébe lennék minimum 10% ot felszívnék a papírból 280-on persze a Mtelekomon keresztül pl. kölcsönadnék 27 milliárdot és saját rv. visszavásárlást majd bevonást csinálnék és azoknak a saját tőke része(422) akik eladják 280 ért szétosztásra kerülne a maradék rv. között.
Mindenki jól járna aki bennmarad.
A DT is mivel azonnal nagyobb tőkerésze
lenne kb. 9 milliárdal plusz későbbi részesedésfiz. kor már nem kellene fizetni ezeknek a mazsoláknak,plusz a rv. ára is stabilizálódna.
Vagy a DT nem ezt szeretné ?
Én elhiszem. Nekem is van pár olyan ismerősöm, aki 600 környékéről shortolja. Idáig 3X fizettek ki 50Ft osztalékot, és 30 havi átkötéssel kb most értek 0-ba. Talán már van egy 10 pont profit, de jön megint az átkötés és annak is annyi. ;)
legalább láthatjuk a bekészített új nicket is, addig meg hagy beszélgessen magával a nagybüfink.
Törölt felhasználó2013. 11. 11. 14:21
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2013. 11. 11. 14:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
600-tól az nagyon szép, de ugye nem baj, ha nem hiszem el ? Meggyőzhetsz persze egy kis képpel, ahol láthatom személyes adataid nélkül a shortot... gyerekjáték egy képet felrakni erről
Mtelekom