27K-rol szakadt be az augusztusi paraban, es szerintem mar egy ideje a kitores hataran szenved, ezert vettem, es alapvetoen azota megy fel...lesz ez nagyon jo is.
Asszem 1300 korul volt iden, mig tavaly 550, elemzok szerint 2008ban 1800 is lehet...de en nem szamoltam ezzel igazabol, arfolyamnyereseg is jo rajta nekem, ki tudja hogy tartom-e osztalekig...
En Emaszt vettem meg 24300 kornyeken (nem is olyan reg), es meg mindig nem tort ki, pedig az a szerencsetlen bollinger mar lassan osszeragad...az jo lesz velemenyem szerint hamarosan, bar az teny hogy nem annyira likvid. Az elmu meg egyaltalan nem fest tul jo szinben, bar mondom mindenkinek masok a kereskedesi szokasai.
Kösz. ELMŰ-n is gondolkodtam. De kicsi a forgalma, szükség esetén csak nagy bukóval lehet eladni. És ha a budapesti önkormányzat eladja a részét, akkor úgy jár mint a Rába Győrrel. Lehet hogy oda meg akkor kell beszállni. Ide meg most jelzett vételt az Amibroker. Amerika is megindult, Európa meg megy utána, mint a birka. Nem hittem, hogy ma 940 alatt lehet venni...
1,100 forintról 1,050 forintra csökkentette Magyar Telekom célárfolyamát Vera Sutedja, az Erste elemzője, miután beépítette modelljébe a bejelentett létszámleépítéshez kapcsolható egyszeri tételeket, illetve a meglepően jó harmadik negyedéves eredményeket.
Mtelekom