"Zseniális az elemzői vélemény a mai napra. Gyakorlatilag emelkedést jósol mindenféle mondvacsinált magyarázattal. Szerintem meg minden esni fog, mivel a
BUX átlagos esése eddig elmaradt Amerikától az utóbbi hét folyamán. Nem lehet elszakadni a globális folyamatoktól, tisztelt üzletkötő Úr!
GURIGA-K"
Ők is csak tippelgetnek, de azért azt nem szabad elfelejteni, hogy állítólag ott a baj, viszont a csúcshoz nézve nálunk nagyobb az esés. A gyorsjelentési időszak is átrendező tényező...
Melo..hat...nyitasra keltem, mondjuk inkabb ugy.
Valahol biztos bele tudsz venni, de latod, nem jobb lett volna ott 915nel amikor eloszor beszeltunk?:)
Sebaj. Most mar van veteli jelzes is technikailag. Ezt is vartam.
Alakul ez mint pupos a pres alatt.:)
Zseniális az elemzői vélemény a mai napra. Gyakorlatilag emelkedést jósol mindenféle mondvacsinált magyarázattal. Szerintem meg minden esni fog, mivel a BUX átlagos esése eddig elmaradt Amerikától az utóbbi hét folyamán. Nem lehet elszakadni a globális folyamatoktól, tisztelt üzletkötő Úr!
Mar az MACD is veteli jelzest ad (akarmilyen lassu is),ha ma is emelkedik, szepen szet is nyilik, es a CCI is atviszi a 0-at.
Alapvetoen kezd jol festeni technikai alapon is.
Én legalábbis ebben tartom pénzem nagy részet, hiszen jelenleg még a nyári pörgés után tisztul a piac, aztán majd ha kitavaszodik talán a hitelpiaci válság is enyhül és újra jöhetnek a bikák - biztos lesz több jobb papír is -
930, 900, 880 totál mindegy, nem azért jó vételi lehetőség, mert most éppen ennyi, vagy annyi. 1 a lényeg: story van benne, az alapkezelők körében egyre feltörekvőbb és jelenleg a hazai piacon nincs jobb papír. A rengeteg túlértékelt papír között a telekom a jó negyedévével szerintem nem rosz befektetés még 930-on sem, de ha usa éppen szárnyalna, akkor ugyanezt mondanám 980-nál is.
Igen, álmodozom. Mert a részvény sosem ment még 880-ra le? Nem értem, hogy miért kell a másikat lenézni, gúnyolódni, mert megpróbálja reálisan értékelni a dolgokat. Szerintem meg az álmodozik, aki szerint egyenesen meg sem áll 1200-ig. Mert egyszer annyi is lesz, de nem holnap, és nem is jövő héten. Ha valaki nem tudta kivárni a kedvező vételi pillanatot, akkor utólag ne rinyáljon.
Mtelekom