Belső infó, nem megy ez az új telefonvonalas televízió szolgáltatás. Az emberekre még az ingyenes egy hónapos kipróbálási lehetőséget sem lehet rábeszélni...
Pedig szerintem jó ötlet...
A gond, hogy ma elbukott a 920-940-es sáv, úgyhogy ha nem nem javul a nemzetközi hangulat 900-ig is eshet. Mivel ezt mindenki tudja, szinte törvényszerű, hogy ott lesz először vételi erő - a jövőhétre való tekintettel nagyon kellene most az a 920 feletti záró.
Nem vilagvege (meg!),sztem kibirjuk.
Viszont,de unom mar ezt a gazdasagi gebaszt!!!
Ehh...gondolom nem en vagyok az egyetlen,de akkor is...
Rossz ranezni barmire.
Na mind1,hetvegen kipihenjuk :))
Három-négy hét alatt 3-4%, nem rossz éves szinten!
---
És nem kell hitelből finanszírozni a Karácsonyt, mint ahogyan azt a bankok (magas THM-ű hitelek miatt) és a kormány (GDP növelés, ÁFA bevétel növelés miatt) szeretné!
;)
Fuu, az tenyleg nem fest vmi jol, most hogy igy nezem,bar azt se vagom, hogy a vartnal jobb jelentesre miert kezdett szakadni, mondjuk nem is kovetem nagyon az oti-t, szoval passz.
Biztos lesz az jobb, turelem.
annak is lehet örülni, hogy nem ment át belőle a pénz ricsibe
Törölt felhasználó2007. 11. 15. 16:14
tudja vki mikor lesz eredménye a szlovén akvizíció tendernek?
erre vár a piac, és talán jobb lenne, ha nem lenne sikeres, mert akkor tutti jó osztalékot fizetnének
Ha nincs esemény, akkor arra megyünk, amerre a nemzetközi szelek is fújnak, vagyis lefelé. Habár jelentési időszak van mégsem e szerint árazodik a piac. Ez pech, de ezek után kezdem azt hinni, hogy egy sikeres akvizíciót osztalékkorlátozással jobban fognak a befektetők értékelni, mint alternatíváját. Amennyiben kiesne a másik DT leány, úgy a Tcom szerintem favorittá válna és ez kedvező lesz az árfolyamra, úgyhogy várjuk ki még ezt az eseményt a 7%-os emelkedésig (ha egyáltalán bekövetkezik).
Mtelekom