Maci a linkelt cikked elvette a kedvem. Kritika következik:
- az apja az OBA elnöke volt, anyja ügyvédi családból származik, de nem voltak gazdagok (aha)
- több hónapos külföldi nyelvtanulás (ha jól értem Franciao-ban)
- nem az apja révén került be a neves ügyvédi irodához (aminek a tulaja, khm "kötődése" pont az akkori párizsi nagykövet volt --> ide gondolom az anyja révén került :) )
- hirtelen ismét a párizsi Nemzetközi Kereskedelmi Kamaránál volt egy évet
- ezután brüsszeli, berlini politikai átnevelés
- 2016 ismét Magyarország, ahol másnaptól ő lett az elnök
Szumma szerintem:
- a srác gyakorlatilag 1 napot nem dolgozott rendes munkahelyen (ahogy az egész mai magyar politikai elit), nekem így ő is eléggé hiteltelenül tudná képviselni az érdekeimet
- első Blikkre úgy meg van csinálva mint egy Kozsó féle fiúzenekar
- az összes interjúban azt mondja szeret vitázni, szívesen megvitatnám vele a pénzügyeiket, a Jobbik sztori óta kevésbé hiszek az alulról, semmiből jövő szerveződésekben. Főleg mióta S Gyuri is folyamatosan támad minket :)
- egy nem bp-i fórumon szerintem nem nagyon fog labdába rúgni, bár eddig erre rácáfoltak.
Csalódott vagyok! De azért lássuk mit mutatnak majd.
Neked mi a véleményed?
- az apja az OBA elnöke volt, anyja ügyvédi családból származik, de nem voltak gazdagok (aha)
- több hónapos külföldi nyelvtanulás (ha jól értem Franciao-ban)
- nem az apja révén került be a neves ügyvédi irodához (aminek a tulaja, khm "kötődése" pont az akkori párizsi nagykövet volt --> ide gondolom az anyja révén került :) )
- hirtelen ismét a párizsi Nemzetközi Kereskedelmi Kamaránál volt egy évet
- ezután brüsszeli, berlini politikai átnevelés
- 2016 ismét Magyarország, ahol másnaptól ő lett az elnök
Szumma szerintem:
- a srác gyakorlatilag 1 napot nem dolgozott rendes munkahelyen (ahogy az egész mai magyar politikai elit), nekem így ő is eléggé hiteltelenül tudná képviselni az érdekeimet
- első Blikkre úgy meg van csinálva mint egy Kozsó féle fiúzenekar
- az összes interjúban azt mondja szeret vitázni, szívesen megvitatnám vele a pénzügyeiket, a Jobbik sztori óta kevésbé hiszek az alulról, semmiből jövő szerveződésekben. Főleg mióta S Gyuri is folyamatosan támad minket :)
- egy nem bp-i fórumon szerintem nem nagyon fog labdába rúgni, bár eddig erre rácáfoltak.
Csalódott vagyok! De azért lássuk mit mutatnak majd.
Neked mi a véleményed?
Momentum
Kedves Fiatalok! Legyetek nagyon sikeresek!
Mert csak a Tietek a jövő, magatoknak formáljátok olyan lesz az ország.
Legyetek önállóak, merészek és akkor az ország is azzá válik.