Aranyos vagy JP,hogy vígasztalsz de annyira nem rossz a helyzet!! Ironizálunk Tomival:-))
Elvégre ez a tőzsde!!
Nem a pénzért csináljuk hanem az adrenalin miatt!!!! Igaz Tomibone??
Holnap újra nekimegyünk a medvének és ledöntjük a lábáról!!!
Jó kereskedést Neked is!!!!!!!!!!!!!!
Bubu1, ha meg nem zartad, es kolcsonbol sem kolcsonbol van, akkor ne nezd!!!!!!!!!!!!!! Ne nezd mi tortenik nap mint nap a piacon.Eccce biztos jo lesz.1.6 milkat elveszteni ? annal mar jobb kivarni. Es nincs az az ido ami ne jonne el eccce, amikor jo lesz! Egy forro furdo, es ha megszaradtal egy jo nagy zaba. Ha ezt jol sikerul bevinned, akkor maskent gondolsz a mai napra is.
Sok sikert
Törölt felhasználó2006. 12. 13. 19:47
A mai ekkora mértékű csökkenést nem étem,attól még hogy 27rőlkleminősítették egy 100két nem kellett volna 1000nyit vissza ugrania,sajnálom a vesztes spekiket!1600db ha az bejött volna és most 23 fölött lenne.Akkor elég szépewt kasszázol,de lesz még lehetőség.Az opec mindenképpen csökkent holnmap és talán az csökkentés mértéke annyira nem is számít mert,jók az usa adatok.Ha az olaj tartja magát sőt emelkedni tud megy vele a MOL is,nem beszélve a korrekcióról emrt nehogy már holnap is zuhanjon??Aki vett 10000 részvényt 21900on az csak nem fogja kidobni lejjebb.Nah mind1.
szvsz valahol valakik jól látják hol vannak a stoppok és elveszik a zsetont a remegőlábúaktól.
sajna minden kismókus -3%-ra teszi nem nehéz kifilózni.
Én soha nem használok stopot,mint a kezdők ;)
Ez teljesen komoly, 1600db long 22550-ről 19985-re, a többi sikta meg oti és a meglévő állományom vesztesége.
Elkövettem azt a hibát hogy nem tettem be a stop lost, azt hittem a bab is hús, pedig nem ma kezdtem. Reggel olyan szépen indult molly, hogy nem akartam egy szűk stoppot betenni, aztán a tetves Goldman szétb@szta az egész koncepciómat.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.