erről beszélek h ott van de mégsincs vagyis darál a vevő...odaáll ha kiveszik az is jó neki ha nem az is mert alatta porszívózik...meg beadja ő maga durván is akár ijesztésből...
pl ez is mi h mindig ilyen durván alacsony darabszámmal nyit és h ekkora darabszámmal 87 dbal ki bírják nyitni 900-on miközben tegnap 900-on több ezer eladó volt végig záróba is....ez megint mi ha nem mutyi bóvli
Nekem most esett le, hogy miért ágaskodik a Mol.
Hát kedden tuti lesz valami bejelentés, döntés. /Putyin/
Bármit mondtok, én jó beszállót fogok keresni...
"A Mol részvények megvásárlása akkoriban az oroszok legyőzésének tűnt: adminisztrációs eszközökkel blokkolták itthon, hogy az orosz tulajdonosok beleszólhassanak a Mol irányításába, és nemzetbiztonsági sikerként értékelte a kormány az üzletet. Azt mondták, hogy elintézték, ne legyünk kiszolgáltatva az oroszoknak. Utólag azonban inkább úgy látszik, hogy az üzlet egy új orosz – magyar energetikai együttműködés kezdete lehetett, amiben egymásra talált a két ország politikai vezetése is. Erre utal, hogy egészen addig a Fidesz kifejezetten gyanakodva tekintett Oroszországra, 2011 óta viszont egyre erősödik a két kormány barátsága, ami újabb és újabb együttműködési megállapodásokban mutatkozik meg."
Lenne 1-2 téma amit meg kéne beszélniük a találkozón ... :D
Nagyban keverik a szart Orbánék a ruszkikkal, többek között gázügyben. A Mol is érintett. Megjósolhatatlan, hogy jövő kedden miben fognak megállapodni.
Már nem kell shortolnia, mert alacsonyabb árfolyamon vette, mint most vagyunk...elég, ha beéri szerény nyereséggel, azaz jelenlegi USD/Ft árfolyam mellett mondjuk 12000Ft-on kiárulja...az ilyen napi forgalom mellett 50 kereskedési nap (és ma jó forgalom volt). Remélem nem lesz igazam... igazából csak azt nem értem, hogy ha már a cég nem vesz saját részvényt a könyv szerinti érték töredékéért, miért ad teret erre. Én tulajdonképpen nem magasról vagyok "beragadva" kb.12200-ről és tavaly kaptam osztalékot...csak hát szeretnék én is pénzt keresni.:)
Hol olvastam? Mióta shortolják a részvényt? Mi meg csak nézünk bután, hogy van az, hogy a Richter egy rossz gyj után többet emelkedik, mint a MOl (pl.tegnap, ha jól emlékszem). Gondolod, hogy az Unicredit beéri baráti kezek fogdosásával vagy lehet, hogy némi pénzt is akar fogni?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.