Az észrevételed jogos.
Szeretném leszögezni, hogy én még közel sem tartok olyan szintem mint te. Pont emiatt köszönöm az építő jellegű kritikádat, jöhet bármilyen mennyiségben:)
A napos chartra ránézve, szembetűnt ez a szabályszerűség. Azt is vedd figyelembe, hogy egy nagyon-nagyon egyszerű stratégiát véltem felfedezni ezért írtam le.
Igen megtaláltam a logchart gombot, jól el volt dugva:)
ha egy év múlva csak 15 kihajítom talán, de hírektől függ felminősítés mol dolgok stb, ha 2 év múlva 17 akkor lehet hogy ott, ha fél év múlva 15k akkor ott, honnan lehetne előre tudni barátom?
1) A legutobbi ket belepesen nem sokat kaszaltal: ugy esett uj melypontra, es szakadt ki a Keltnerbol, hogy kozben nem erte el a felsot. Persze ezert van a stoploss.
2) Viszont ha MOL bull piacba fordul hamarosan (?), akkor kar volna beshortolni a fenti Keltner csatornanal. Inkabb boviteni kellene ott.
ma nem léptem semmit...van innen 260 db ami mondjuk szerdai eladással (az eddigi kamat miatt) 12070 nullás...azt kéne zárni pl...nem mewrtem napira...kivárok
ha ügyesen higítottál az átlagod akkor 12500-600 környékén van nemde? tehát max a veszteség csökken rajta, még nem hozza a ,,milliókat" az lehet, hogy milliókkal csökken a veszteség
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.