Olyan jól ezek az elemzések, húzogattok vonalakat ide-oda, de gyakorlatilag egy hülyeség az egész. Bármikor tudok bárhova, bármilyen vonalat húzni és kreálni hozzá egy negatív vagy egy pozitív dumát. Felejtsétek már el, olyan mint a feldobott pénz...vagy bejön a "fej" vagy nem.
Ja, befektetésre ajánlott, kb. a legalsó sávban. BBB és BBB- a besorolása, és a várakozások szerint a következő értékeléskor már csúszik lejjebb. Többek között ezt is árazták a Gazprom zuhanásakor. Plusz a nyersolaj ár zuhanását (érdekes volna tudni mekkora részt ad a profitból az upstream a Gazpromnál, és mekkorát a finomító üzletág) is beárazták, plusz a romló refinanszírozást is, amit a jegybanki alapkamat durva emelése, és a külföldi források elzárása okoz. Azért a Gazprom állatorvosi ló, amit most három oldalról üt az olajválság, és az orosz külpolitikára adott nemzetközi válasz.
ENNYIRE talán nem szörnyű a helyzet a MOL esetében, itt szerintem az apátia találkozott az unalommal. :-) Vagy tényleg összeesküvés van, és valaki 10k alatt akar nagybevásárolni MOL-ból. :-P
és hát persze a legalacsonyabb az egyetlen tíz alatti...na annak kell teljesülnie...nyilván...röhej...a nagy nomura...azért 155 pontot tévedhetnek ők is...sztem nekik adjuk így is az aranypálmát...Nomura telibekaptad...hogy kapnád telibe---:) elég volt köszönjük...na majd ha a nomura emel akkor lesz itt a.....
elképzelhető, én innen már veszem, vannak páran akik szerint még mindig nem olcsó, de ez ízlés kérdése, én nem vitatkozom ezen... ha fordul benne vagyok, hanem esik még, akkor meg viszem le az átlagomat... nyáron lesz egy mocskos nagy zseton pótlásom, de sztem nem fogok tudni még akkor is ilyen szinten venni...meglátjuk
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.