tudom elvileg 9000-10000 kötöttig kb de jövő héten elkezdek tárgyalni mindenképp kölcsönről, barátaim van pénzük...szerintem segítenek...remélem...hétfőn jönnek meg a nyaralásból...mire sikerül...de mindenképp, minden áron megoldom addig nem nyugszom....
usd is volt 300 vagy 10 évvel ezelőtt, aki azóta tartja, ma sincs nullában.
részvény: ugyanez matáv-ot se volt érdemes hosszú távon tartani. 2000 felett vett pakkot aki eladta 1000-en, az hülyének számított akkor, pedig ugye utólag látszik, hogy még mindig jobban járt.
Longba seki nincs nyerőben a forint inflálódása miatt!Dolcsihoz több mint 20%ot !!!romlott nyár óta!Itt gyerekek ha van vkinek megtakarítása,devizába el kell rakni,azt jónapot!
Ez így van Zsolti ahogy írod...minden amit írtál így volt, így történt illetve igaz amit írsz...így van....a gép előtt mindenki maga dönt...miért is venne bárki v adna bárki más tanácsára...én se tettem...
Balu, bíztattalak valaha Mol vételre? Itt az a vád, hogy MOL vételre biztattam volna bárkit is. Az elmúlt fél évben magánbeszélgetéseink során háromszor mondtam néked is , hogy 12400-nál én adnám, nem azt hogy add el, hanem azt, hogy én adnám! Elmondtam itt is, neked is, hogy a nagy nyári 4 millió db-os eladás nem véletlen, azért történik, mert ilyen mennyiséget később már lehetetlen lenne eladni st stb. Mit mondtál? Amit a többiek is, hogy igen, de mi lesz, ha itt hagy az ár. A nem eladásnak ez mindig az oka, nem pedig az hogy én mit mondok, ilyenkor lehet vádaskodni, de én a véleményemet szoktam leírni, nem pedig azt hogy vegyen vagy adjon valaki. Persze valakire fogni kell, de ha magába néz az ember, akkor rájön, hogy egyedül ő ül a gépe előtt és ő nyomkodja a gombokat.
Én erre számítottam. Megnéztem, hogy korábban ezen párt regnálása alatt hogyan mentek a dolgok, és úgy láttam, hogy tőzsdei szempontból a dekonjunktúra ciklusába viszik az országot. A shortosok, mint ahogy ők maguk is, most teletömik magukat. Na nem a tőzsdén... De ezt csak azért tehetik meg, mert van mit shortolni, volt korábban növekedés, van mit elvenni másoktól. Ebből következik, hogy nem marad 'örökké' ez az állapot. A kivehető pénzmennyiség véges. Bár az EU tejel rendesen, ezzel ellenkezőleg befolyásolja az állapotokat, mint ahogy szeretné...
ha idoaranyosan tobbet hoz akkor az altalad valasztott nagyvaros foteren leszek kedves magamhoz oralisan gyertyaban... mindenki csinalja amihez ert meg ami jol esik neki es nem illik masok modszereit becsmerelni ha fingunk nincs arrol ok mit es hogyan csinalnak. uff...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.