Természetesen én is diverzifikálok, de azért mindent nem írok le, mert hosszú is lenne, meg unalmas is.
Nullán dobni? Jógyerek, ha ezt mindenki így csinálná, egy sorosgyuri se lenne. Engem nem izgat, ha pár évet várni kell. Többet hoz, mint ki-be ugrándozással, meg daytrade-huszárkodással. Ezek csak viszik a pénzt.
Elnézést kérek!Elgurult a gyógyszerem.Mindenkinek saját belátása szerinti joga megválasztani a kereskedési stratégiáját függetlenül attól,hogy azt más vagy mások jónak tartják-e.Őszintén remélem,hogy sikerül kikeveredned a jelenlegi helyzetedből.
én szerintem olyat írni h bárki megérdemli...én nem írnék...mi folyik itt évek óta, aki erre számított....egymás után jöttek folyamatosan a negatívumok...
Egy nagy baromság! aki egy lábon áll az meg is érdemli. Nem MOL -t kell venni, hanem más instrumentumot. Olyat ami hoz is a konyhára, aztán ha nullán van az átlag akkor dobni a faszba ezt a szart.
Emlékszel még mit írtál az év égén a MOL -ról? Mert én igen. Év elején UP. Év végi leszúrás meg egyéb faszságok. Tök jó, hogy a másik szefós haveroddal itt b*sztatjátok egymást, de az, hogy egy két milla bukót benyelt embert vételre biztatsz újfent az hányingert keltő. Sávosan.
van ilyen drága jocek barátom hogy az ember téved...
de 1. senki nem gondolta hogy ina ügy nem oldódik meg mostanára
2. senki nem gondolta az olajáresést
minden normális esetben 16-18 ezer körül kellene lennünk, és ott is lesz a mol, ahogy megoldódik az ina téma és az olaj visszamegy 70-80 dolcsi közelébe. nem beszélve egy orosz paktumról...
és hangsúlyozom: bármelyik nap jöhet olyan hír, hogy elszáll az árfolyam!
és drága barátom, csak nyugi, jönnek azok a vételek valamikor...
amit pedig állítasz, nem igaz, mindössze 12.000 óta mondom, hogy itt már jönnie kellene nagyobb vevőknek. az olaj húzta kersztül a számításokat.
kurvára fel fog menni a mol, csak fél-egy évet csúszik a dolog.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.