Ennyi erővel a shortosok is a felügyeletnek írkálhattak volna, amikor felhúzták 20e fölé az állami bevásárlás előtt.
Nyugalom, sokat már nem eshet -szerintem.
2.5 ece vagyok beragadva, ki tudta azt meg akkor, ez nem igy mukodik, rovidtavra gondolkoztam es nem raktam stoppot, mert mar jo parszor megszivatott.Nyilvan, ha mar nem tudom tartani kenytelen leszek eladni, de remenykedek benne, hogy 10 k ala csak nem be, egyszeruen ez az eses minden kepzeletet felul mul, nem ertem, hogy miert nem vizsgaljak ki, ami itt folyik, suerintem kozosen osszefogva levelet kellene irni a tozsdefelugyeletnek, nem azert van????!!!!!
2.5 ece vagyok beragadva, ki tudta azt meg akkor, ez nem igy mukodik, rovidtavra gondolkoztam es nem raktam stoppot, mert mar jo parszor megszivatott.Nyilvan, ha mar nem tudom tartani kenytelen leszek eladni, de remenykedek benne, hogy 10 k ala csak nem be, egyszeruen ez az eses minden kepzeletet felul mul, nem ertem, hogy miert nem vizsgaljak ki, ami itt folyik, suerintem kozosen osszefogva levelet kellene irni a tozsdefelugyeletnek, nem azert van????!!!!!
Azt tudnod kellett amikor részvényt vettél, hogy akár évekre is beragadhatsz vagy kénytelen vagy veszteséget realizálni.
Tőzsdébe csak olyan pénzt szabad fektetni ami ha égszakadás-földindulás akkor sem kell.
Ha vigasztal én is buktam tokeattet miatt 2 millát két nap alatt, ez a Tőkém 20% a sajna.... Balfasz voltam, nap elején még a 11150 pakkom pozitív ban dobhattam volna, megint kell egy ket hónap ? Év? Mig ujra osszekalapozom, vagy kockáztatni kell? Mindenesetre a pozit felet tartom, januárra 11800 meglehet ismét....
tőlem jöhet(ne), nem befhitelre vettem. 10600-ra vártam az alját, de ha alámegy, akkor sem esek kétségbe. Szóval torkosborz effektus nálam nem jön be ;)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.