A MOL nagyon jól járna, ha csúnyán kifejezve szarért hugyért nem adné el az INA-t, akkor inkább egyezzenek meg a horvátokkal vhogy, és emellé vegyék meg a szlovén Petrolt.
Az állam a MOL-ban passzív befektető, a társaság irányításába nem szól bele, bár nem tudom, hogy a nagybefektetők ezt a szerepvállalást, hogy 22% az államé hogy ítélik meg, lehet h megriasztaná őket? Sztem maximum azokat riasztja meg, akik óriási tételben akarnak venni és befolyásolni akarják az üzletpolitikát, amúgy a spekulánsokat nem kéne h zavarja, elvégre ha javul az eredményesség, akkor hosszú távra is beszállhat bárki, aki hisz a társaság sikerében.
Hol vannak a régi szép idők mikor még lekövettük külföldet?Most már az esést és triplán követjük le, hogy van ez.
Már mindenki megunta, hogy olyan csúcsokon vannak a külföldi indexek amit, nem hogy nem követtük le, de eséssel reagáltunk rá, szomorú!
Na jó, én ezt meguntam. Semmi értelme. Beragadtak gyenge vagdalkozása ez csupán.
Hogy is indult? Hetesen támasz a kerek 11 és 10 k. Röhögni fogok, amikor már ti is ezek valószínűségéről írogattok, mert már közel leszünk hozzá, ott lesz a szemetek előtt.
Kiegészítő szerződés??:DDDMég határidőzni és dt-t sem tudsz, de mindenkinek osztod az észt és még csak nem is kereskedsz, hogy van ez elmesélnéd??:DDDD
Határidőhöz, dt-hez nekem kiegészítő szerződés kell. De még ha tudnék is, csökkenő trendben való hurkok megjátszása nem az én műfajom. Nem értek hozzá. De azért kösz, hogy ajánlgatod.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.