Asszem, átprogramozom magam én is: eladok valamelyik erősebbecske pillanatban 20 db-ot, abból megoldom a Jézuskát, aztán már csak záróárakat nézek. És várok...
Én ráérek menni fog ez fel,kérdés meddig tartják itt,mert eddig csak itt oldalaz,ha akarták volna viszont lehett volna borítani bőven 17k alá!Nem tették,kérdés miért?
Héten vettem 17300-nál most ismét belehígitottam 17k-nál meglátjuk lehet lesz még egy köröm 18k ig, bár az a múltkor volt felette is de nem adtam el így mikor visszament dobott a stop 18k-nál!Ezért használom ritkán mert igen hektikus a papper!
Lehet, hog egy nagy befektetési alap évvégi realizálást csinál, azért van ennyi eladó, de a szintet tartja, hogy jol szálljon ki.
Törölt felhasználó2012. 12. 12. 16:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
Valaki nagyon jól szórakozik. És bizonyára sokat is keres. Remélem, valamelyik nap úgy marad, mert már nem ő lesz a legerősebb.
Törölt hozzászólás
Előzmény:
törölt hozzászólás
AZ a baj, hog mindenki arra számitott, ezért a dt-sek reggel sztem belevettek... most zárniuk kell, és ütik le... ez gáz... a mikulás elfelejtette ezt AZ országot, vagy direkt nem jött El...
Törölt felhasználó2012. 12. 12. 16:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hazudsz:-) nem adtad te ezt el:-) mondjuk nem értem miért esik ennyire... csak nem belevettél:-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.