Egisben lettem "pénzügyi" befektető, de meglehet Mollyban is azzá válok, ha letöri a 18K-t. Egyelőre még nem érzem, hogy túl nagy baj lenne, hiszen korábban is láttuk, hogy hónapokig 3 sávban mozogta végig (18.1-18.4,18.3-18.6,18.5-18.8). Ma eső nap volt általánosan, lásd a többi papírt, főként a Ricsit.
Jajahm, lényegében arra "hasonlít" igen, - amúgy a többiek már megadták a választ.
Nincs mese, 18,3K-val az 50MA "feldolgozásra" került, holnap esély van a 18-18,1K sávalj/támasz tesztelésre. Holnap minimum egy Doji-ra van szükség, hogy ne "ragadjak" be.
Bár a múltkor is esett a kitörés előtt, csak most kinti hangulat se happy nagyon!:) (Bár bármi lehet)
Gondoltam veszek megint,500 eddig stabilan tartotta, na ma az is elesett!Holnap visszateszt,ha alatta zár akkor irány 18000......sajnos!
Múltkor eladtam a 450-es pakkomat 800-on,nem volt rossz, ma ismét vettem egy ilyen kör reményében 450 környékén......nem tudom lehet elkapkodtam........
aztatat, hogy kb. egy irányba ment a papír napon belül (fehér marabuzi vagy fekete) - a figurafanok szeretnek neki jelentőséget tulajdonítani, ez most elvileg bearish
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.