Nem értem ezt az árfolyamot, mert ha a $ erősségét is figyelembe vesszük a WTI-nél, még arra sem lehet fogni. Már a hétvégi Kárpátokbeli hágómegmászós bicigli túrára gondolok, kedden meg már munkával várnak, nem lesz időm nézni.
10.52-es hírtől nem megijedni csupán összesen 65 milliárdról van szó és ebből a részvény jóval kevesebb...nem oszt nem szoroz, legalább is nem szabadna neki
Törölt felhasználó2012. 05. 24. 11:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
igen mást már nem...hihetetlen h milyen profi módon csinálják a pánikoltatást, ebben tényleg profik, én pszichológus vagyok, tehát valamelyest értek hozzá...az tuti h előre eltervezett... most is a 10.52 hír...a kisbefektető totál vakon kereskedik a fidesz alatt meg tulajdonképpen vakon, bénán, és süketen...teljes kiszolgáltatottságban...azért ezt tényleg nem gondoltam volna h idáig fajulnak a dolgok álmomban sem...
hát ez az...hát gyerekek ez úgy néz ki h akár több féléves befektetés is lehet ha rossz irányba alakulnak a dolgok...ráadásul tényleg odateszik ahova akarják...itt most a benfentesek szédület h mit kaszálhatnak...nem mintha szükségük lenne rá:( pl szegény papa meg a nyugdíját bukja miattuk...igazságos világ...:(
Törölt felhasználó2012. 05. 24. 10:13
Ha ilyen ütemben halad lefelé, és lassan itt az a szaros osztalék is, akkor hol fog ez megállni az osztivágás után? Irány a MTel után -20%-ba?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.