Asszem beleülök a 16 fölötti portfóliómba aztán majd jól meglátjuk. Oti-n múltkor nagyot húztam longon az Orbán vs. Barroso + miatt, most majd lassan visszaadom,vagy nem
Nincs testvér. Tavaly év is nagy manipuláció volt, csak akkor váltógazdálkodást folytattak Európa és USA között kb. 3 havonta szerepcserével, amit adósságlimites hisztéria-leminősítés kétpályás letámadás követett.
Reggel -2%ra gondoltam. Az OTP-ben összekötöttem trendvonallal a tavaly szeptember óta a mélypontokat 3200-ról kellene visszapattannia ha lemegy odáig. MOL árfolyamtól függően cserén gondolkodnék. Összeborulást ha eljátszanak Iránnal, Görög Dráma nem lesz hapyendes a WTI-t 70-80$ közé tehetik.
Eső miatt abba kellett hagyni a munkámat, közben is gondolkoztam azért. A MOL vonatkozásában a WTI esésében szerepet játszó Irán atomvita körüli csend, görög helyzet miatti recessziós félelmek általi nyersanyag zuhét én mesterséges manipulációnak gondolom. Hormuzi csatás 160$ olajár hisztéria beültetés volt a short nyitásra. Görögöknél pedig valszeg EUR elutasító pártok kampányát, médiatámogatását EUR shortal egybekötve a nagyok állták. Megint az az alapigazság szűrődik le ebből, hogy kockázatmentesen csak akkor lehet itt pénzt keresni, ha elég nagy tőke áll rendelkezésre a kicsi kifosztására.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.