most nagyon kell vigyázni sztem...ilyen forgalom mellett oda teszik ahova akarják...hogy néz ki a könyv a molnál elkezded veni kiállnak a könyvből a gecik...te meg nézel...így nem lehet...orosz rulett...
Valaki eteti a brokerét. Azon gondolkozom, hogy ha a nap nagy részében DT adásvételek voltak eddig, akkor a brokik kb. 2X annyit kerestek mint a kisbüfik. Ennek így nincs értelme.
Köszi Kriszta:) Nagyon kedves vagy...h te miket tudsz:):)jó vagy...a lényeg h az ember mindenre felkészüljön...amúgy meg esés csak akkor lesz ha már én is belevettem:)
Szióka,
Én csak ámulok és bámulok... mást nem is tudok tenni, viszont bármi meglehet... DE 18,3 fölött semmiképp nem higítok. Mindenre fel vagyok készülve...
Egy a lényeg: Boldogot Neked ... és necsak mára !!! :O)
K.
de akkor is ez nem mozgás ezen nem lehet ekresni sem ha 650 megveszem 780 vok nullán asszem eladod 900 van vevő kerestél 110ft db veszel 100 11000hmm nem is rossz :)
ugyanezt gondolom sió...ugyanezt:) érthetetlen illetve 60 vevő volt 600-on utánna a mélység...ki a fasz mert volna ott belevenni...hihetetlen a lényeg h senki ne járjon jól csak a brokik
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.