És gondolhatod mi még a szállodát is kifizettük előre. Úgy hogy nem lett vna semmi! Azért ősszel már nem Malévval mentünk.Bár az is röhely volt hogy Bécsből ugyanoda ugyan azzal a légitársasággal 30000/jegy olcsóbban utaztunk.
Sztem mindegy kinek mennyi van. Lehet hogy akinek 20 db van az is a tejes megtakarításával játszik és minden fillér számít neki. A másiknak meg 2000 db-ban van a megtakarított pénze. Mindkettőnek ugyan annyira fáj vagy éppen jó.
jó lesz az csak nem tudni meddig megy le előtte...sztem április-májusra legkésőbb újra 20 felett lesz a gond az h hiányzik a lenti vételeknél a fent elköltött pénz
össz 200 db van. de azzal a rohadék otp.vel beragadtam. gondolkoztam eladogatok belőle és ledolgozom a nyereséget. de ha várok lehet ugyan ott tartok és nem idegelem magam. én sajna nem tdom napi szinten nézni. mikor meló van nem jutok géphez egész nap
az tuti...hajszálon múlnak a dolgok...bár inkább ideg lennék magamra...hány darab? amúgy engem a rossz döntés zavar h most is jól gondoltam aztán mégis máshogy cselekedtem...nem az elgondolásom és az érzéseim szerint, nekem 140 db van 19530 -on nullás...én a nyáron a csúcsokon beragadtam full tőkével...kimásztam belőle szerencsével...őrült energiákkal, agyalással...ezért vagyok most óvatos...most pl minden vételt megtiltottam magamnak...remélem tudom tartani:)
Amstién is olvastam a seilő hölgyet. Nem mondom hogy nem hibázott. De kérdem én. A zárásnál miért nem jöttek le még egyszer minden pályán ellenőrizni nincs-e vki fent. Azt olvastam előtte még egy alkalmazott beült a liftbe annak nem tünt fel hogy mögötte vannak. Azért én úgy vok vele hogy aki sípályát üzemeltet 1-2 idiótára fel kell készülnie.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.