Persze hogy nem, csak ő egy, szemben a többivel. És aki olvassa a topikot, pontosan tudja miért adsz az ő véleményére. XD Futuro meg Steve véleményre is adtál, ugye....
A kulcszó a "szerinted". Sokak szerint: decis csütörtök, 16:29Előzmény: #9790 Balin2020#9794Minden második bejegyzés a tied ez már szinte flood, a miértet próbálom megfejteni. filus csütörtök, 16:27Előzmény: #9792 Balin2020#9793Hát tessék: bankok ellen ne fogadj. Nem sok de ez is valami :) Nem kötekedek. Told el a bringát a molyodba, ne itt oszd a nagy tudásodat.A többség szerintem ezt szeretné,bár sokan mulatnak rajtad. filus csütörtök, 16:11Előzmény: #9790 Balin2020#9791Neked nem véleményed van,hanem gyógyithatatlan betegséged. decis csütörtök, 15:51Előzmény: #9784 Balin2020#9789És most baj van mert kevesebbet ér az OTP-d. Ja nem mert nincs is. Akkor meg örülnöd kellene mert venni akarsz, de az sem, akkor te csak provokálsz!
Ha már verseny...:))) fel vagy le... Legyen a fogadás tétje hogy aki veszít két hét önmegtartóztatást fogad :) /ha megszegi szálljon rá a BÉT átka és egy hónapig ne tudjon tenni semmit..:))) /
Szarul, de ez nem s fog változni, amíg ez a vezetés marad. nekik nem áll érdekükben a bérek reálértékének a növelése. Az olcsó munkaerőben, és a tömeggyártásban hisznek. Ez már az elmúlt 13 évben egyértelműen kiderült, szerintem. Másrészt az üzemanyagok a bérekhez viszonyítva relatíve nem drágultak olyan vészesen, mint ahogy azt sokan hangoztatják. Biztosan van szerepe az inflációban is, de szerintem abban sem az üzemanyagár a fő probléma.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.