2820-2840 sávból tört ki 3 napja a MOL. Még mindig pluszban van. :) Meg kell nézni mi megy a külföldi tőzsdéken! Tartja magát, nem adta vissza a kitörést. Türelem! R: 2886, a mai min. 2868, még emelkedni is tudott napon belül. Akár csak tegnap!
Szépen csurog lefelé. Jövő héten elveszti az egynapos csoda "kitörést". XD Ha az a pozitív hír nem jön, ki tudja hol állna. Szóval a Balin által belengetett "kitörés" megint elmaradt. Megint, és megint. Kérdés ki tudja mikor szakad ki az oldalazásból, és mi lesz ami megfogja? 2500 talán?
folyamatosan követem a molt-is..de egy előnyöm van..kussban olvasom nem osztom az észt részvény nélkül. a teljesitményt a tévedést meg el kell ismerni..tervezem hogy veszek de mg 2 het mire lesz pénzem igy jartam ez van..
A mol árfolyamának pozitív változását illetően rengeteg itt az ellendrukker, csak azt nem értem hogy miért!? Fiúk! Ti, akik minden olyan hozzászólást minuszoltok ami az emelkedésről szól, vagy azt vetíti előre, miért nem vesztek inkább otp-t? Miért rontjátok itt a levegőt? Csak nem az a gond gyerekek, hogy elment a mol-vonat és már nem mertek vagy tudtok rá felszállni? Besz@ri huszárok irány a bankpapír(ok) ott kibickedjetek! Na tünés innen!
Cikk szerzőjére érdemes figyelni, általában jól értesült szokott lenni. Bár látszólag off topic, de talán közvetve érdekes lehet számunkra is (MOL befektetők). Magyar pénzek: valami készülődik Budapest és Brüsszel között http://www.szabadeuropa.hu/a/32645544.html
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.