Szerintem amerikai hírt csak olyant lehet már 2 hete látni,h térdig érő hóban tologatják a csőrös kamionjaikat,amik becsúsztak az árokba mivel leszakadt eléjük egy jéggel terhelt villanyvazeték és ezért egész csikágóba nincs áram....
Skandináv országokban és a németeknél is az északi részen ugyan ez....
Nem tudom az olaj ár még milyen télre vár!!??
Törölt felhasználó2007. 01. 18. 18:58
nem is túl magas olajárat szeretnék én sem meg drága benzint
csak legyen egy normális ár - hagyják abba a pánikot és hagyják emelkedni (mondjuk a fundamentális árukig) az alulértékelt olajpapirokat
mert a mol se ennyi lenne ha nem folyna a csapból is az olajpánik - mert ugye nem egy olajkitermelő cégről beszélgetünk
Jó dolga van a cicáknak nálatok. A mi kutyánk is bírja a havat, de nem mondta hogy hiányzik neki. Ha 40-50 dolcsi között oil árakról beszélnek idén akkor szerintem nem véletlenül. Összehozzák azt, látszik milyen keményen dolgoznak azért rajta.
Egyikőnknek sem jó az ha 300 HUF körül tud
tankolni, nekem nem hiányzik.
miket nem mondassz, az ember esze megáll.
Azért 1 nagyobb kiruccanást inkább megejtessz amikor jobb az idő, mondjuk a kaliforniai partok mentén mint szar időben, nincs igazam?
Törölt felhasználó2007. 01. 18. 18:48
Suti,
a garázsban megy éjjel a fűtés mert ott alszanak a cicák - tehát ha mást nem is de gázt azért fogyasztanak közvetve
a kutyus kinnt lakik ő bírná a havat csak már jönne! :))
szerintem még márciusban is hideg lesz és magasabb olajár - bár én jobb szeretem a nyarat mert szinesebbek a rucik de előbb hideg - magas olajár - eladom a molt és akkor jöhet a nyár!
fogják a EXXON-t is rendesen a $70-$73 között, nem engedik $70 alá. Ha a $70 elesne akkor lenne gáz csak.
1 hónapnyi tél ha lesz meglátjuk majd mekkora változást fog előidézni az olaj árában.
Tavasszal beülnek az emberek autózni az megint a fogyasztásra serkentő hatással lesz mondják a tippsarokban néhányan.
attol ,hogy esik nem kell panikolni... messze meg a tel vege,de amugy addig mennek a kereskedok uzletemberek autval hasznaljak,bar nektek a hidegre ...v a hora faj a fogatok....?....egyszer kifogy az olaj....nem halhatatlan......
hello
remélem átmegy a link - már egy-két napja itt a hideg
persze emaitt még a múlt héten nem fűtöttek - tehát nőtt a készlet
persze erre jobban-kevésbé esik az ár de nem tört ki a nyár és ezt ők is tudják ezért nem lesz 30USD az olaj, meg szerintem 18 se a mol
dakna.
szerintem se 18as a mol, de ha lehet tippelni akkor 19es.
olajár:
pesszimista jóslatok szerint, 2007ben 40-50 dollár között lesz az olajár.
30-35 az erős tulzás.
hurrikán szezon amiknál novemberig tart.
ebbe nem kell bízni.
ne feljetek jo lesz ez a papir!!!!!!!!! a holnapi nap is arra lesz jo, hogy lehessen 20k alatt zsakolni a 19,7-19,8k-os tamasz eddig nagyszerüen funkcionalt!!!!!!! en holnap is fogok venni belöle! ma erösen kelett üljek a kezeimen,hogy ne tegyek semmit!! de talan jol tettem mert holnap valamivel olcsobban lehet majd kapni!! ez mar nem fog sokaig menni mert meg fog indulni aztan majd mindenki siet le ne kesse a vonatot de addigra mi mar regen rajta ülünk! a tel is jön ha kesve is de jön!!!!!! hajra MOL!!!!!!!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.