Tévedés ne essék, teszem azt egy 30-35$-os olajár természetesen alapjaiban változtatná meg a piacot, és a MOL árfolyamát is.
De lesz ennyi az olajár? Mi lesz, ha az OPEC talán egyszer komolyabban beavatkozik? Mi lesz, ha beüt a kemény tél az amiknál? Mi lesz, ha beüt 1-2 hurrikán?
Szerintem nem 18-as Mol.
Törölt felhasználó2007. 01. 18. 17:49
mindenki várta hogy 50 alá menjen az olaj
most ment - örülhetnek neki - nem dölt össze a világ
lassan indulhatunk felfelé - sztem Daknánák van igaza és akár pluszban is zárhatunk
dakna!
szerintem a piac már minden rossz hírt beárazott.
de kb. 53-55 dolláros oil szintig.
vagyis ha 50, netán az alá is benéz akkor az már gáz.
ha tovább esik az oil, akkor ujabb leminősítések lesznek, meg profit warning-ok!
Esést várok, sajnos!!!
Törölt felhasználó2007. 01. 18. 17:27
Istenkém dejó, hogy MOLt vettem és nem spekiztem IEBvel.
Igaz eddig tök0án állok de legalább nembuktam el a pénzem 30%át.
Este már jobban fogunk látni... az szinte biztos, hogy reggel az ijedőseg kiszórják a pakkukat.
Viszont nagy eséstől nem tartok, a 20.000-res árba már annyi rossz hír és adat bele van árazódva...
Törölt felhasználó2007. 01. 18. 17:22
jójó olaj nemmozgatja nagyon MOLt de ázért ez nemgyenge. link
Törölt felhasználó2007. 01. 18. 17:04
tudja vki mennyier jött meg a hideg Amerikában?
mintha olvastam volna vhol ilyesmit...
hátha az jővő hétre elfűtik az olajat
én is jobban jártam volna MOL helyett egy bundával - az legalább mindig értékes és örömöm is lenne benne!
Az EIA (Energy Information Administration) adatai szerint az Egyesült Államokban a múlt héten az olajtartalékok a várt 100 ezer hordós emelkedésnél nagyobb mértékben 6,8 millió hordóval 321,5 millió hordóra emelkedtek, 7 hét csökkenés után ez volt az első emelkedés. A motorbenzin-készletek a várt 2,2 millió hordós várakozáson felül, 3,5 millió hordóval 216,8 millióra, míg a finomított olaj-tartalékok 900 ezer hordóval, 141,9 millió hordóra emelkedtek (várt: +1,9 millió hordó).
A februári szállítású határidős olaj hordónkénti ára 1,14$-ral 51,10$-ra csökkent, a februári szállítású motorbenzin ára 2,11 centtel 1,3575$-ra csökkent gallononként, míg a februári szállítású fűtőolaj ára 3,28 centtel 1,467$/gallonra jött le.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.