Nézem az éves grafikonját:
- márciusban 20 körülről 27 körülig szedték ki 1 hónap alatt;
- júniusban 18-ról 24-ig szaggatták. (Na jó, az a májusi lejtő után volt)
Tud ő menni, ha akar. Csak én kapok idegbajt a TVK-t nézve.
USA-Irán: nem lesz semmi, az USA-nak egyszerűen nincs ereje hozzá, egy dem. kongresszussal meg lehetősége se nagyon. Talán Szíriát még lerendezhetnék, de sokat ártana, semit se használna.
Bocs az off-ért, megint ömv.
Greenspam:
Mikor vetted az ömv-t, hogy osztalékot kaptál? Én novemberben, szintén 40 körül. És semmit nem kaptam még. Reklamáljak?
tőzsdepsziho
ez a lényeg akik tudják ezeket alakítani azok egyík percben napfényes rozsaszín jővőt
a másikban halálváro hangulatot varázsolnak a tőzsde színpadára.
Meglepő modon a szakértők just in time rásegítenek erre.
Vélemény röviden: megy a szívatás ezerrel, fogalmunk sincs, mi mozgatja a MOL árát. Lehet okoskodni jobbra-balra, de csak nyugtatjuk vagy piszkáljuk vele magunkat/egymást. Aztán reméljük, hogy az esetlegesen meginduló vonatról nem marad le senki.
amcsik 100%, hogy nem támadják meg nyíltan iránt az iraki és valahol az afgán fiaskó után.
viszont a bizonytalanság, a kardcsörtetés is elegendő lehet egy olaj ár növekedéshez.
amúgy a magam részéről a telet várom mol tulajként, de amúgy utálom a hideget :)
Törölt felhasználó2007. 01. 17. 08:38
Én úgy látom hogy 30$ nem lesz az olaj. Az amcsik még idén megtámadják iránt . A túl olcsó olaj pedig a világgazdaságnak nem érdeke. Gondolj csak az oroszokra meg sok kis dél-amerikai országra, kész csőd!!!!!!!!!!!
Irán a mai napig csak olajért kap gyógyszert ! Vélemények uraim ?
Úgy néz ki, ma átvisszük a 20-at lefelé...Én is az OTP-t hagytam ott a MOL kedvéért, sőt még a Grafiból is kiszálltam. Hülyeség volt. De inkább indítsak egy mínuszos évvel, mintsem korán a fejembe szálljon a dicsőség, legalább fizettem már valamennyi tanulópénzt. És Mary_m kolléganővel ellentétben szigorúan csak a saját kis pénzemmel spekulálok, pedig nejem felajánlotta a sajátját - nemet mondtam.
"Ki sziv legjobban: IRAN....ennek a Saudiak es mindenki örül kiveve Hugo-t.....SZOVAL nem is erdekük csökkenteni hagy szivjon IRAN..az irni rezsim 50USD es alatta levö olajjal csödbemegy...annyi az allami kiadas, hogy nem termelik ki..ha csökkentik az allami kiadast, elfordulnak a rezsimtöl az emberek..." - emléxem, volt az oil 10 dezső körül is, Irán élt és virult. Fog ez még esni legalább 30 dezsőig, tán még lejjebb is, meglátjátok.
AKS ha a zacskómat vakarod sem tudom megmondani már ősszel vmikor...és az osztalékfizu előtt...aszem akkor ment 2.szor 40-re ment amikor elsőnek ment akkor is vettem csak azt el is adtam 44-en :)
az osztalek az ,hogy müködik ott kint? egyebkent en 39,30 on vettem mult heten mondjuk nem keveset az en szintemnek megfelelöen! de ha estleg lejjebb megy akkor tuti kiveszem a lovet a magyar reszvenyekböl es az is megy bele az ömv-be. egyebkent nekem 46 körüli celarrol beszeltek. az UBS nek 43 a celara a citigroupnak vagy banknak ezt mar nem tudom pontosan 49. en azt mondom arany közeput es akkor mar jo lesz!
ja mondjuk vigyazz mert mig mi magyarok inkabb pesszimistak vagyunk sajat papirjaink celarat illetően mások nem azok :))...de 40 alatt mar lehet csipegetni nekem is csak meg a fele pozim van annak amit max vallalnek...szoval meg egy 36-ok kör belefér....amugy en 40-en vettem szinte hajszalra...de meg tavaly... azota kaptam osztalekot is:)
Greenspam! azert kerdeztem mert nekem is van belöle es egy kicsit beijedtem,hogy koran vettem belöle meg megint az olaj ar eses stb. egyebkentha lejjebb jönne az se lenne baj mert akkor meg vennek belöle! neked mik a meglatasaid a papirrol? en itt doolgozom, elek ausztriaban es itteni szamlan keresztül csinalom egy bankon keresztül.közeli baratom is a bankban dolgozik utanakerdezett es a kozpontban mar vetelre ajanlottak! hosszabb tavra tuti jo lesz csak a mostani helyzet zavar egy kicsit! egyebkent az utanad szolonak mondanam,hogy ahol csinalom ott olyan olcso,hogy otthon is a legolcsobb lenne!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.