Dlph,
Nem tudlak követni. Biztos triviális lesz amit írok, de légyszíves használd. Mert érdekel mirre reagálsz. Köszi.
Akinek a hsz-éra válaszolsz akkor a "válasz erre" gombra kattintva írsz neki. Ha megnézzed, hogy valaki kinek írt akkor az "előzmény" gombra kattintva rájösz kinek válaszolt az illető. Bocsánat ha már ismerted ezt a metódust. pl én válaszomra a te hszed re ugrik a topikmező. thx again
És még így is... 10 ötletemből 3 ostobaság. Utólag persze már látom. Gondold el, aki nem ennyi ideje....és full poziban tőkeáttéttel egy instrumentumra...erről a brokidnak szólnia kellett volna. MINIMUM.
"Nézzetek a DOW-ra! Katasztrófa kezd lenni... " Ha a japcsik is azt akarják, holnap "halálzóna" nyitás lesz. Na azt kell átvészelni idegekkel. Ma ki lehetet volna ugrani molból 21800on a 'fogyatékos' vevő miatt, holnap talán 21k ig is feráncigálják. akkor viszont usgyíí! szvsz!!
Az. Longban. Tudom nem vígasztal, de az elején 12 éve már, iszonyúakat zakóztam. A devizapiacon nem mondom meg hogy az első fél évben mennyit, úgysem hiszed el. Pedig akkor már 6-7 éves "profi" tőzsdés voltam. És mégis..,,
Ne izgulj Martin36 ne vagy egyedül... én most MOL longban vagyok.... sikerült beletenyerelnem az esõ trendbe... ez volt az utolsó hatizás az biztos....csak jöjjek ki minnél kevesebb bukóval:-(((
Évekkel ezelött azt mondta az akkori brokim,h két emberfajta van:a longos,és a shortos.A longos nem tud shortolni,a shortos nem tud longolni.Nagyon igy van.Tavalyelötti egist én is megszivtam az összes gyogyszeres papirral együtt tökeáttételben.Mindig biztam benne,h felmegy,helyette a végén milliokat buktam.Annyi tanulság mindenképp volt belöle,h soha többé nem hatizok,hatiztam azota sem.Sima papírokkal visszakerestem a bukót,de a tanulság legalább megmaradt.Egyszer próbáltam tavaly shortolni,totál hasonlo helyzetben,mint ami most van,fél óra múlva kijött vmi fed machinácio,mint akit seggberugtak,ugy ment fel a bux.Szívtam vele rendesen.Nem probálom többet,bármiylen piac is legyen...:-)
Hétvégétől én is megyek sielni,ez a legjobb taktika iylenkor egy longos pali számára..:-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.