Meg van kettyósodva platformom. Elcsúszva van. Ajánlati könyvem és árfolyamom 2796-nál van de a kötéslistám meg valahol 2780 körül. Ugye a 2796 a valós?:) Erősítsetek meg kérlek!:)
Teljesen jó meglátás. Ráasádul a fogyasztás is beesett nagyon, mindenki spórol ahogy és ahol tud. Szóval bajban vagyunk (már rég) és nem is látszik a vége egyelőre.
Alapvetően egyetértek veled. Azonban egyelőre a spekák dobálják az OTP-t. Azok meg sokáig nem tudják a zsebükben tartani a pénzt, mert égeti a kezüket. Meg fogják találni az új helyét. Lásd. hanyadik kör már ez a kormány részéről, és csak visszatérnek a BÉT-re ezek a pénzek. Persze a külföldiek kevésbé, azok már rég nem nagyon mozdulnak rá a BÉT-re. Összességében igen, senkinek nem jó ez, az országnak sem, valójában. Inkább az EU pénzek sorsát kellett volna elrendezni minél hamarabb. Az ország vagyonát égetik 2 éve már lassan, azzal szemben, hogy némi kompromisszummal hozzáférhetővé válna a több ezer Mrd Ft értékű lehetőség. Én is együttérzek minden károsulttal. Sajnos sok esetben a MOL topicokban nem ezt tapasztaltam, mikor a MOL-t érte negatív intézkedés!
Újabb fekete nap a BÉT történetében. Csak annyit szeretnék írni a ma történtekről ami a MOL-hoz is kapcsolódik.
Ha valaki azt gondolná, hogy ez jó a MOL-nak vagy esetleg a Richternek és más BÉT papíroknak, azt ki kell ábrándítsam. Ez senkinek se jó. Meg lehet nézni a forgalmi adatokat, egy darab befektető nem jön át. Aki kimenekül az OTP-ből a mai hírek miatt azoknak egy része valószínűleg ide vissza nem hozza a pénzét.
A következők történtek:
-A kormány hitelessége újra lenullázódott. Májusban még az extraprofitadó csökkentéséről beszélt Varga, mára ez úgymond megváltozott.
-Ezzel egyértelművé vált, hogy az EU forrásokról a kormány lemondott, mivel azok egyik feltétele a különadók kivezetése volt.
Jó ha nap végére marad pár Forint a tegnapi emelkedésből. Egyelőre (!) belefér, mint a kitörés visszatesztelése, de vékony a jég.
Együttérzek azokkal akik ma rosszul jártak.
Igen, ahogy vártam. 2780-átjuva meglódult az emelkedés. és a forgalom is. A következő mérföldkő a 2820-2836 közötti sáv áttörése. Onnan már 2900 is képbe kerülhet. Elvileg szeptember végéig összejöhet. Októberben az osztirés töltése a feladat, novemberben még az új éves csúcs.
MOL tulajok normálisan