Én el sem adtam volna a helyedben. Így nehéz lesz profitot realizálnod! Veszteség réme egy percig nem fenyegetett, nem is volt ma 3K alatt az árfolyam. A ki-be ugrálással azt érted el, hogy most már magasabban lesz az átlagod, könnyebben kiüt az árfolyam. Persze a Te dolgod, én nem tartom gyümölcsöző megoldásnak.
igen normális forgalmú tőzsdéken ez igaz, de a bét forgalma nagyon kicsi ahoz, hogy kijelenthessük azt, hogy egy-egy nagyobb vevő v. eladó ne érdekei szerint kereskedjen akár egy bizonyos árszintet védve is...ez az én véleményem.....lassan egy hónapja 3k és környékén az árazás ami azért felvet kérdéseket....főleg 3k-n!
Aki ezt irja : "vedik az arfolyamot", nos, azt kepzeli, hogy tozsden nem az egyeni erdek dominal, hanem van aki masok erdekeben (is) cselekszik es vannak aki "vedi" az arfolyamot. Nem igy van, minden jatekos (=spekulator) tisztan az egyedi erdekbol cselekszik, es tradel. Szo sincs errol, egyetlen szereplo sincs normalisan olyan helyzetben (kiveve ahol egy orias-tulajdonosnak 60-80% tulajresze van), hogy kepes az arfolyamot egyedul (vagy masokkal tudatosan) egyuttmukodve befolyasolni. , Viszont, mivel minden jatekos ugyanazt a chartot latja, es ugyanolyan profit-termelesi es mas fundas szamokat lat, ezert nagyjabol hasonlo kovetkezteteseket von le belole a varhato kilatasokra. Igy aztan, minden osszebeszeles nelkul is, tudat-talanul kooperal mas traderekkel, es vegulis gyakran hasonloan cselekszik mint ok, es egyuttesen letrejon egy "koherens large-scale cooperativ behavior" rendszer-tulajdonsagu tozsdei arfolyamkepzo folyamat. Ennak a szabalyait irja le a Technikai Elemzes, jelesul leginkabb legjobban az Elliott elmelet. Sznaj ra 2 hetet, es nemi penzt megtanulni. Amig nem ismered, a rizikod oriasi a bukasra.
Ha valakinek van ideje meg türelme leírná hogy mit takar az hogy "védik az arfolyamot"? Annyiszor látom leírva és van sejtésem mit jelenthet, de szerintem attól azért összetettebb ahogy én gondolok rá. Előre is nagyon köszönöm
MOL tulajok normálisan