Sajnos ez egy ilyen időszak. Úgy tűnik ki kell várnunk amíg kis barátunk megszerzi a kívánt mennyiséget. Már-már megfordult a fejemben, hogy ez a tevékenység esetleg felkészülés -egyes befektetői csoportnak- a hulladékgazdálkodási koncessziós pályázat nyertesének a bejelentésére. De ez meg így túl egyszerűnek tűnik. Vagy nem?...
Sajnos ez egy ilyen időszak. Úgy tűnik ki kell várnunk amíg kis barátunk megszerzi a kívánt mennyiséget. Már-már megfordult a fejemben, hogy ez a tevékenység esetleg felkészülés -egyes befektetői csoportnak- a hulladékgazdálkodási koncessziós pályázat nyertesének a bejelentésére. De ez meg így túl egyszerűnek tűnik. Vagy nem?...
Ha tényleges eladó lenne, akkor figyelembe venné MOL napi forgalmát, és nem ész nélkül tolná be eladásra. Egyértelműen manipulálják a részvény árfolyamát.
Én eddig is folyamatosan vettem, március óta. Én azonban hosszabb távra veszem, nem rövid hullámzásokat kereskedek le. Kitörést várok, de nem tudom ma lesz-e a napja.
I.2410 szokásos eladó 2410-n éppen 160k darabbal.....hetek óta ezt csinálja, nem akar eladni ....nyitásra szétszórja a pakkját 2410-2424 között..... majd ,ha kell módosítja..... vételi erő nélkül el fog szórakozni egy darabig....3-4mrd-t rá kell küldeni, különben nem lesz változás az árazásban. Vevők persze szépen gyűjtögetnek 2400 körül, múlt héten minden nap a záróban 100-200k db tételek ....
Az is lehet ,hogy egy eladó , az is lehet , hogy a dugókkal csak alacsony áron bevásárol.Láttunk már ilyet. A Béten nem nehéz.Én csak azt mondom minden ember helyzete más és más.
Nem feltétlenül jó , mások után menni, de ez csak az én véleményem.Lehet,hogy te más távon gondolkozol ,más a kockázattűrésed stb.Persze ez csak az én véleményem
MOL tulajok normálisan