Én továbbra is azt látom, hogy 2400 alatt veszik a papírt. Lehet ez gyűjtögetés? Valaki szívatja a jó népet, aztán meg felporszívózza az eldobott papírokat?
Én most azt gondolom, hogy nem az esésre várnak alapvetően a MOL-nál, jelen helyzetben azt nem indokolja semmi. Óvatosság van egyik részről - Covid, folyamatosan várt USA korrekció, olaj korrekció-, illetve ha tényleg van egy giga eladó, az a "probléma" kerüljön megoldásra. Bizonyosan havi 1 jóhír lesz a MOL-tól, annyi mindennel foglalkozik egy ekkora cég, és annyi pénzük van. Más kérdés, az vált-e ki bármilyen reakciót. Figyelni kell a TA-t , húzni a STOP-ot, illetve megvenni a kitörést, ha megjön. Addig bőven van más , amivel lehet játszani.
évvégére (ill 3.néves jelentésre?) igen visszajöhet 2400-2500-re... optimista verzióban ~2800-ra...én is ezt vizionáltam #215 de addig meddig mehet le? elég a 2200, vagy 2000-ig (?) részemről ezek persze 'fikciók', nem tudományos előrejelzések...de mint mondják ami nem megy felfelé (ez márpedig nagyon nem akart menni -támogató környezetben sem) - az menni fog lefelé (főleg ha lesz vmi globál korrekció is?) szvsz 2380
Ma is megjött a szokásos korrekciós hír, hogy az egyik nagy kereskedőház kétszámjegyű %-os korrekciót vár. Ez veszélyes jelenleg, meg a Covid, ha berobban. Bár hozzáteszem, ha a korrekció nem Covid indikált, akkor az valószínűleg az olajat nem bántja - sőt, gyakran commodities-be menekül a pénz-, és nagy nyerő nincs az olajos részvényeken, úgyhogy eshet, a BUX is eshet, de mérsékeltebben, mint mondjuk egy Nasdaq. OK, legyen korrekció, de fontos, mi indikálja majd. Ha novemberig se korrekció, se Covid komoly lezárásos berobbanás nem lesz, akkor év vége komoly emelkedést hozhat, abban lehet élen a MOL:
MOL tulajok normálisan