vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
-Jó napot! Private Banking:-MOL napi: Jelentős esés után kezd magára találni a vételi oldal 2656-os természetes szintnél, de még mindig kevés idő telt el és nem jellemzi elég erő ezt a görbét.A MOL részvény jelentős áresése ellenére még várat magára a vételi oldal megélénkülése. Vételi fordulat időben még később jöhet. A piros vastag vonalat érdemes követni. Amíg ez alatt van az árfolyam, addig a vételi oldallal kivárni érdemes. Erősebb támasz a 2500 alatti zónában várja, ott lehet érdemes vételt keresni. Ellenállások: 3125; 3438. Támaszok: 2656; 2500; 2375
-Erste:-- Az elmúlt napokban oldalazott a MOL
árfolyama és továbbra is próbál fordulni a 2.658 forintos
támaszszintről. Mostanra az MACD... Az
elmúlt napokban oldalazott a MOL árfolyama és továbbra is próbál
fordulni a 2.658 forintos támaszszintről. Mostanra az MACD indikátor is
vételi jelzést adott, így egyre valószínűbbnek tűnik a pozitív irányú
fordulat. Az első ellenállást majd a 20 napos mozgóátlag jelentheti
2.727 forintnál. Támasz és ellenállás szintek
Bár szánalmas a NER közeliség, de az alapítványokat azért ebből jól lehet etetni, úgy gondolom emiatt az osztalék szinte biztosított, a mértéke... nem tudom. A Richternél sikerült kihisztizniük a nagyobb méretű osztit 🤷♂️
Szerintem a Gyuláé még egy optimistább forgatókönyv... 2800-ra én Q3, de éves jelentésig se várom... tavaly bődületes negyedéves eredmények-árstop kivezetése-elképesztő magas brent-ural spread egészen 2920-ig bírta elvinni. Idén: egyik sincs vagy lesz. Rekordosztalékra is lehetett csipegetni tavaly ősztől, aki bírta fél-háromnegyedéves éves távra tartani - idei eredmények után szinte biztos, hogy nem lesz ilyen mértékű az osztalék. Kockázatok továbbra is fennállnak: háború, gyengélkedő kisker, átállás hiánya, NER közeliség, ad-hoc adóztatás. Nem látszik, mi vihetné akárcsak a korábbi szintekre, pláne magasabbra...
MOL topik