vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Az is! Elegem van a shortos lebeszélőkből, bugyuta csártolókból, úgyhogy mindenki (beleértve engem is) ki van tiltva, mindenhonnan: topik, fórum, BÉT. Sok nyerőt! :D
Holnap megyünk 3000 fölé. Jelentés után 3500, visszateszt 3190-re (de csak egy-két napig), utána 4000. Ott kis oldalazás, majd augusztus végére 5000. Év végére beérjük az OTP-t, valahol 15k környékén. Nagyjából 500% profit nem egészen fél év alatt, zéró kockázat. Jövőre 50 ezer lesz... ha el nem fogy, majd gyűjtöktől lehet arany árban kunyizni. Vegyétek, amíg ilyen olcsó! Csárton nem tudom ábrázolni, mert nem fér ki, sorry! Warren és Gyuri bá keze már a buy gombon, a katariak most adják el a legnagyobb arany karikagyűrűt, hogy legyen még kredit.
Meg a kamaz! Jajj nem is tudom melyik verda volt az, talán az Ural a katonaságnál anno, amelyik 100-on 100-at evett😲😲😲 Persze benzinből! 🤣🤣 Ez kell MOL-nak, nem az elektromos borotva!
MOL topik