vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
OFF: csak megjegyzem, hogy kitiltott tag nem értékelhet hozzászólást abban a topikban, ahol a kitiltást kapta. üres gyanúsítgatás helyett érdemes lehet először inkább tájékodózni a szabályzatról. tudja, akinek szól. OFF VÉGE és bocsánat
Mivel legtöbb index és rv cél és ellenállási szinteken vannak, túlvett , stb! Nagyon érzékeny a piac, minden rezdülésre! Vannak kilábalási" jelek és ezért sokan nem akarnak lemaradni, a tőzsde előre tekintéséből, de azért a nagyok fognak diktálni most is! Nem tom mit lépnek, de rendszerint előhúznak ilyenkor pár csontvázat, majd cáfolják, hogy műanyag...:)) Egy rossz jelentésre meg is téphetik ilyenkor, vagy fordítva, de ráadásul mindenki szabin van. :)
Akkor lehet elkérem a fibonacchi egyik besült rakétáját a plakátra! :) - Egyelőre stabilnak látszik, de ha lefele indulna meg, akkor sec perc alatt ~2700 foghatja meg, ahogy számolgattam! Persze az is egy állomás csak! hmm
😂 láttam én már olyat, hogy nem sikerült kiadni egy ekkora felületet, ilyen népszerű helyen. Pedig már kukások is vagyunk, az meg "ingyen" nyersanyag 📈🤣 Ennél többet technikai képből szerintem nem lehet kihozni jelenleg. Ez most ennyi, én most apránként zsákolok, személyes szubjektív megítélésem szerint most már vehető. Bár az elseje óta érvényben lévő 0,45%-os tranzakciós díj azért fájdalmas (direktbroki).........
Daxli réses nyekk! Fent a kék pingit kilőtte és már ugrott is a vízbe, de a piros lenne a főnök! hmm Na majd a következő nekifutásra, ha lesz! 🤔 Lent szép támasz zóna alakult 15500 környékén, még tartja a rövid 61.8-as 15.9k-nál! Azért fél szemmel nem árt figyelni! DAX/D https://ibb.co/zn3KQ50
MOL topik