vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Egy több éves trendcsati tetejével küzd immáron 3. alkalommal. Még mehetünk lejjebb, mielőtt végleg áttöri a 2950 körüli zónát. De ha áttörte, még visszajöhet ide egy tesztért valamikor a jövőben.
a lenyeg az oszti. ha betolnam egy 375-t akkor a jelen kamatok mellett szet fogjak szedni a papirt. telekomnak 45ft osztra 1000 feletti arfolyamot varnak, gspark 70c osztira 10 eurot mondanak.
Ezért nem jók az alakzatok eredményességi statisztikái! A kereskedési impulzusokat jól mutatják, de a célt már csak sac/kb.., én a pingvinnel szoktam bemérni! Imád fülescsészéből kávézni! 😃😃
Ennyi, és köszi! Az abc és ez közti különbséget nem értettem , de így már ok! "Hába" van , a.t.a.t. ! Grazie! denevér, macskafül, macifül, "ricsi" füles csésze fül nélkül. (merőkanállá avattam )
A zászló csak vizuális ....! A zászlórúdat kéne rátenni a lobogó ellenállására. A rúd még csak kimérhető, de a lobogó felső trendvonala, már kizárt. sac/kb. Használd a szokásos módszert, ABC🐧 ! :) Így szoktam! Az lehet, hogy így hosszabb lesz a rúd...! Rövid tf-n viszont stimmelhet, mert más a hullámzás. Ne akarjunk egy vizuális alakzatot pontosan kimérni, lehet csak a mi szemünknek az! Sötétben denevér is lehet..:))
https://invst.ly/13jh2z Azt jó volna tudni, ha a fekete csík megfelel a zászló elméletnek (vagy mi a túró) , akkor ott hol van a célár? 3 szög, zászló megőrjítenek! :)
Ha a 3. hullám legalább az első 1,61-szerese szinte pont 3190-re mutat, hangyányival nagyobb, de több mint jó a 3190. Az 5. hullám nem fért ki. 5-re teljesen reális az általad írt 3460 szerintem is.
Az 5 túl alacsonyan van, amúgy hellyel-közzel jó lesz. A hármasnak nem biztos, hogy 3190 fölé kell menni, na de nem zárható ki! A négyes lehet, hogy visszateszteli a 3k-át, mert miért ne? akkor viszont közel lesz az 1-hez :) Én speciel a 3460 -ra gyúrok! :)))))))))
Egyszer már volt, így van rá esély. A kulcs szerintem az, hogy ne lóduljon meg a Brent ára, így ne érezzenek késztetést rá. Komoly olajáremelkedésnél nem fogják visszafogni magukat. Sajnos volt má rá példa.
MOL topik