vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Féléves jelentés VIII.09. Nem tudom mikor esik le a befektetőknek, hogy MOL EPS 715. Közben Ricsi 860. Árfolyam meg 2900 vs. 9500. Tényleg a mozgó árplafonon kell parázni, amikor a belföldi kisker a teljes kisker 30 %- a körül van (kb).
Hajaj! Már a vezénylő tábornok is puffog az üzemanyagok ára miatt. Talán valakinek szólni kellene neki, hogy az a 27%-os áfa igen nehézzé teszi azt a régiós középértéket.
Ráérünk. Addig az egyik hálót újra kell burkolni, glettelni, festeni. Mondjuk a festő még nem ígérte meg 100% fibóra , hogy ideér augusztus első hetére.
Azért a 3050-hez valami nagyon nagy dolog kellene. Nem látom mi lenne az. Titkos tippem egy béketárgylás megkezdése. Vagy valami komoly fundás hír. Nagyon komoly. Mondjuk magamat ismerve 2998-on felezem a pakkot.
a 2950 meg is van! A következő lenne a 3050 környéke! Az a kérdés van e erő még tovább menni? Rsi még bírja, de csak vánszorgóban érheti el a 3000K-t, de nem reménytelen! Az rsi egy éve nem lépett ki a csatiból, most megteszi? hmm, nem tom! :) Némi konszolidációs oldalazás, segítene a későbbi hajrában! Eladás szerintem nem javasolt.... SZVSZ!!
Ahogy mondtam, elindult.., persze csak vánszorog! :)) Amilyen "fostalicska", nem csodálkoznék, ha megijedne az első ellenállástól! Pingi kimászott a vízből! MOL/D https://ibb.co/nPj72Jd
Ha olyan pofátlanok lesznek itt is, akkor 10+. Mondjuk 2-3 ezer embernek cseppet drága, de majd az adófizetők (azaz mi) összedobjuk. Választások óta úgyis elindult az üzemanyag árak emelése. Fontossági sorrend ismert sajnos. r 2840 forgalom nélkül
A nyíregyházi stadion - amit most építenek - 17,7 milliárdnál tart, akkor annál olcsóbb az sem lesz. Ha meg új helyre költözik akkor még telket is kell venni.
Ratatics tegnap hivatalosan is bemondta: Új stadion építés jöhet. (NER megrendelés) Tehát alsóhangon 6-8-10MRD forint el lesz költve még pár éven belül, plussz az új csapat kialakítása/igazolások és az ezekhez tartozó megemelt fizetések, éves költségvetés feltuningolása,stb. Elgondolkodtató.
MOL topik