vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Biztosra ezt soha nem fogjuk tudni, de ha valaki a végén vesz közel 150e részvényt az tud valamit. Kérdés, hogy holnap ezt akarja kiszórni vagy éppen go up lesz, de a rajzolt chartok alapján, hát éppen belefér, akkor neki 150Ft és az elég szép summa
Attól tartok már a nagyobb gazdasági oldalaknál már ott van a jelentés (hogy meglegyen egyből a cikk miután kijött) és nagyon bízom benne, hogy nem az infóval való visszaélés volt a tegnap és ma, azaz shortnyitás. Lehet tévedek, de mintha lett volna ilyen, hogy hamarabb megkapják(?)
Jelenleg semmit nem változott a technikai kép. 2850-alatt módosul egy kicsit a rövid emelkedő, ami csúszik lefele...! Az még jót is tenne a szintek egyezéséhez, erősítéséhez! (2800ig)
Tegnapi értékelésed alapján akkor ez a nem jó jel, kis tételben csusztatják, igaz ma is volt egy lekör és most vissza. És most épp megint lefele. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy minek nagyobb a valószínűsége, hogy holnap lemegy 2600 ig vagy talán feljebb 29xx?
" A MOHU vezérigazgatója arra is rávilágított, hogy a DRS esetében sem
kell messzire menni: Szlovákiában már az első évben felülmúlta a
várakozásokat, 70 százalékos visszavételi arányt ért el. Csak az
automaták beszerzése mintegy 50 milliárd forint jelent a Mol-csoportnak,
amit előfinanszíroz. "
Lehet többféleképen is értelmezni, de az tény, hogy nagy forgalommal esett! Reggeltől egyfolytában adták. Annyi turpisság volt benne, hogy közben volt három kis felhullám, majd mindig mélyebbre került.
MOL topik