vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
az igen, nálam 2884-et mutatott bár gyanús volt, hogy 2900-on van eladó pakk zárás után no akkor mégiscsak zöld ezek az erste-nél hígítják a fosch-t.....
Majd figyeld meg a végén, hogy be fogják rajzolni azt is! Elliott mindig jó, mert sok a kivétel a szabályban! Mindenre rá lehet húzni valamilyen formában, legfeljebb bedöglik a hármasnál, vagy a négyesnél...! Rendszerint ezekért is nem veszem az elsők közé! Figyelem mindig, de nem jelzem és sokszor megerősít azért, de ha nem egyezik a pingivel, akkor inkám maradok a madaraknál! :)
Álmodni?🤣🤣🤣 Tudod mikor álmodtam ezt meg? 2020 március április környékén..:) A 3600-s cél meg 2024-vége/25 eleje volt! Azóta kómában van ott a pingus! 😃 Ettől még jól kalkuláltad szerintem! Sőt ha jól emlékszem, 4K környékén is van egy! Olyan kemény lesz a bőrük, mint a rinocérosznak! 😲 Sok ellenállás van még előttünk.., de meg lesz egyszer az is! El kéne indulni, az lenne az első feladat! 😲
Erste: "Hát ez nem néz ki jól! A ma reggeli kereskedésben elesett a DAX indexben a 15.000 pontos szint, ami nem csak lélektani határ, de technikai szint is. Pedig ha kitartott volna, akkor lett volna esély egy dupla fenék formációra, amiből év végéig jöhetett volna egy olyan emelkedés, ami a korábbi csúcsok közelébe repíthette volna az indexet. De nem ez történt. Így a mai törésnek nagyobb a jelentősége, mint gondolnánk. Azt sugallja, hogy folytatódik a lefelé menő trend."
https://tudastar.money.hu/ismerteto/revolut-veszelyei/ Idézet belőle: A kockázatok ellenére a Revolut hasznos lehet számodra, de véleményünk szerint csak akkor használd, ha tisztában vagy a potenciális veszélyekkel, és vállalni tudod ezeknek a következményeit. Csak akkora összeget érdemes rajta tartani, amit nélkülözni tudsz egy átmeneti zárolás esetén. A teljes vagyonodat feltenni rá kockázatos lehet, vagy akár ennél kisebb összegeket is, ha arra mindenképp szükséged lesz a közeljövőben.
Sziasztok! Nem MOL a kérdés, de sok itt a profi tőzsdés. Jelenleg OTP-nél van értékpapírszámlám és részvényeim, de szeretnék külföldi papírt is venni. Náluk nem lehet. Van azonban Revolut számlám. Kérdés: Ki ismeri a Revolut-ot? Jó-e, biztonságos-e, olcsó-e? Hogyan adózik? Illetve melyik itthoni szolgáltatónál érdemes értékpapír számlát vezetni részvény kereskedésre, ahol mondjuk van TBSZ is? Kb. 10 milla van most kereskedni. Köszi előre is a válaszokat.
MOL topik