vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
gondolod csak egy leszúrás a mai nap? azért ha már elindult, a kiscééét illene lepacsiznia. ha így csinálna, akkor ezt a papírt hivatalosan is kissé teátrális dámává avatom, aki csak megjátsza magát havonta, másfélhavonta 1x!
Hát sajnos lejtmenet van, sebaj, a sok rosszindulatú beteg ember tud élvezkedni a másik topikban, van legalább valami rövid örömük az életben. Én tartom a pakkomat, de ez a pozi lassan kioltja az előző pozi nyerőjét... van ilyen is :-)
Kezd szarul állni. Sajnos még maradt 300 Mol részvényem, nem tudtam tőle megszabadulni, mert 3000 felettiek. Azt hiszem a 3000 -re még jó darabig várhatok ....
Csütörtökön és pénteken is volt 300 - 300 milliós vétel a végén, ő biztos hogy nem a "jó papír ez" kategória. Tud valamit, csak hogy mikor akar majd ebből pénzt azt nem tudni, de ha valaki itt vesz, akkor azt is sejtheti, hogy nem nagyon csorog lejebb, mert akkor miért nem 2640-en tervezte ezt a húzást? Lehet olyan, hogy két nagy pénzeszsák megegyezés szerint cserél, erbgo ekkor fix áron került A tőkealaptól B tőkealapba?
https://www.eia.gov/outlooks/steo/?fbclid=IwAR2l4mL-nUEI5mTPoP9dYpZzV5_f3eSXEBS425QbznqNxikD1H5QSDXBBrs Az amerikai benzinkereslet 20 éves mélypontra süllyedhet jövőre.Az amerikai kormány új előrejelzése szerint az egy főre jutó üzemanyag-felhasználás az elmúlt két évtized legalacsonyabb szintjére süllyedhet.Egy átlagos amerikai 402 gallon üzemanyagot fog fogyasztani 2024-ben. Ez 15%-os csökkenés 2004-hez képest.Miért?Magas benzin árak, infláció, üzemanyag-hatékonyság, home office terjedése és elektromos járművek számának novekedése...Vajon milyen hatással lesz ez az olajárakra?
MOL topik