a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
Köszi! Semmi kivetnivalót nem látok a fitesz eme megoldásán! Nem én látom milyen helyzetben van a nyugdíjrendszer valójában! Neked is az a gondod, hogy velünk fizetteti meg! De hát kivel fizettesse meg, ha nem a most keresőkkel? Lehet, hogy neked nem tetszik ez a megoldás, de a nyugdíjrendszert ebben a gazdasági helyzetben előre programozni 20 évre, kockázatos! - Szvsz lesz még változás a nyugdíjak területén is, ha a fitesz marad kormánykeréknél! Én nem esküszöm egyetlen rendszerre sem amíg a bérek nem érik el a "nemzetközi" Uniós átlagot vagy még annál is jobbat! Egyébként nem óhajtok a részletekben elmerülni, annak nem látom értelmét, mert nem tudok változtatni rajta!
Macika! Látszik jó napod volt a tőzsdén! Azért az "á"után mondhattál volna "b"-t is! Így szövegkörnyezetből kiemelve értelmetlen a reagálásod a linkek természetéről!
Neked azért nem akaródzik a bizonyítás mert belesűlnéla linkjeid szózuhatagába! Akkor ne másolgass nekünk linkeket,ha nem tudod bizonyítani, hogy valósak, vagy nem valósak! ne másolgass nekünk linkeket, ha nem tudod bizonyítani, hogy valósak, vagy nem valósak! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Topikot tévesztettél! Na meg a fogalmakat is átértékelhetnéd, ha már válaszoltál. Ez nem rád vall! A kiejtésed még hezitál a magyar nyelv eredetében! Javíthatnád!
Ideje volt elhagynia a politikai pályát! Nem lesz elég a számára három pszichiáter sem, hogy kigyógyítsák pszichés kábulatából! Nem véletlenül hívták vissza! Kezd helyreállni a világ rendje!
Neked azért nem akaródzik a bizonyítás mert belesűlnéla linkjeid szózuhatagába! Akkor ne másolgass nekünk linkeket,ha nem tudod bizonyítani, hogy valósak, vagy nem valósak! Szeretnél kibújni a válasz felelőssége alól! Megértem, hogy ha semmi érved nincs csak a linkjeid, akkor nincs bizonyítás sem! Mondtam ne tőlem várd a hazug linkek magyarázatát. Neked lehet szükséged tükörre a tisztánlátáshoz! - Egyébként, szerinted, kijelentetted a feltételes módon írt mondatodat?!
Össze vissza beszélsz! Olvasd vissza a /77438-as/beírásodat! megcáfolod a saját érvelésedet! Macerát azt szeretnél, inkább ne másokat nevezz hazugnak, ha lejáratásban gondolkodsz! Most akkor a kormány kivesz vagy kiegészíti a nyugdíjalapot? Érdekes lesz!
Ja! Nem is kell választásokat nyerni! A 2/3-ot úgy is meglehet szerezni az informatikai rendszeren keresztül! A 98% meg a hibahatár,az már tiszta csalás lehet csak! Meg majd ide is bejönnek az oroszok befolyásolni! Annyi összeesküvés elméletet elsütöttek már, hogy te sem tudhatod melyik nem az! De azért teret adsz minden összeesküvés elméletnek!
Már a távozó szlovák nagykövet is ellenség... józanul gondolkodóknak nincs helye a nap alatt?http://168ora.hu/itthon/aki-azt-hiszi-hogy-egy-90-eves-nagyapanak-ordogi-terve-van-a-vilag-leigazasara-az-inkabb-pszichiatriai-latlelet-kemenyen-beszolt-az-orban-kormanynak-a-tavozo-szlovak-nagykovet-153122
Mi lesz veled Magyarország?